Στο εξωτερικό οι διοικούντες

Εκτός Ελλάδας, βρίσκονται από το πρωί της Τετάρτης οι διοικούντες την ΠΑΕ Αρης, πραγματοποιώντας, τελικά, το ταξίδι που προγραμμάτιζαν εδώ και αρκετές ημέρες.

Εκτός Ελλάδας, βρίσκονται από το πρωί της Τετάρτης οι διοικούντες την ΠΑΕ Αρης, πραγματοποιώντας, τελικά, το ταξίδι που προγραμμάτιζαν εδώ και αρκετές ημέρες. Λέγεται πως ο τόπος προορισμού τους είναι η Ελβετία, χωρίς ωστόσο ούτε και αυτό να είναι απολύτως βέβαιο.

Την «κιτρινόμαυρη αποστολή» απαρτίζουν οι κ.κ Θανάσης Αθανασιάδης, Τάσος Ορφανίδης και Γιάννη Κόντης οι οποίοι θα έχουν κάποιες επαφές με εταιρίες που ενδιαφέρονται να επενδύσουν στη Θεσσαλονίκη, έστω και αυτή την πολύ δύσκολη- οικονομικά- περίοδο. Από το τελευταίο γίνεται σαφές το πόσο δύσκολη είναι η προσπάθεια των ανθρώπων του Αρη, οι οποίοι ψάχνουν εναγωνίως για χρήματα, μετά και την κίνηση των ποδοσφαιριστών να απέχουν από την προπόνηση.

Με την επιστροφή τους από το εξωτερικό, οι τρεις «απεσταλμένοι» της ΠΑΕ θα ενημερώσουν την Λέσχη Φίλων Αρη για τα αποτελέσματα του συγκεκριμένου ταξιδιού, εφόσον υπάρξουν. Εάν συμβεί το αντίθετο, τότε το μέλλον του Αρη, φαντάζει δυσοίωνο.       


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.