Δείτε τί δήλωσαν Μπάμπης Τεννές και Μάκης Κατσαβάκης στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος της αναμέτρησης Παναιτωλικός - Δόξα Δράμας, με τον τεχνικό της ομάδας του Αγρινίου να αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να μην συνεχίσει στον Παναιτωλικό.

Δείτε τί δήλωσαν Μπάμπης Τεννές και Μάκης Κατσαβάκης στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος της αναμέτρησης Παναιτωλικός – Δόξα Δράμας, με τον τεχνικό της ομάδας του Αγρινίου να αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να μην συνεχίσει στον Παναιτωλικό.

Μπάμπης Τεννές: «Αλλη μια φορά αποδείχτηκε πόσο άδικο είναι το ποδόσφαιρο. Πόσες και πόσες φορές δεν παίρνεις αυτό που αξίζεις. Είναι μια οδυνηρή ήττα που έχει πονέσει όλο τον κόσμο, και περισσότερο τους ποδοσφαιριστές. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο και είπα στους ποδοσφαιριστές να μην σταματήσουν να πιστεύουν στις δυνατότητες τους. Εκείνο που θέλω να τονίσω είναι ότι ένα χρόνο στο Αγρίνιο έζησα εξαιρετικά πράγματα Τίτλο, αποθέωση, αλλά γύρισαν οι καταστάσεις. Πριν έρθω επιδίωξα να κάνω μια συνάντηση με τον πρόεδρο, δεν έγινε δυνατό, άρα αύριο τα σπουδαιότερα.. Επειδή δεν είμαι στην καλύτερη ψυχολογική κατάσταση παρακαλώ να μην δεχτώ ερωτήσεις…».


Μάκης Κατσαβάκης: «Πετύχαμε την πρώτη εκτός έδρας νίκη απέναντι σε μεγάλο αντίπαλο. Έκαναν προσπάθεια τα παιδιά, αλλά στο τέλος του πρώτου μέρους και στις αρχές του δευτέρου είχαμε χάσει τα πάντα. Από την τύχη και τον τερματοφύλακα μας δεν δεχθήκαμε γκολ. Αυτό πρέπει να μας προβληματίσει γιατί τώρα, το μεγάλο μας όπλο ήταν να μην αφήνουμε τον αντίπαλο να μας δημιουργεί τόσες φάσεις. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο, ήμασταν άτυχοι στην Τρίπολη και το πήραμε σήμερα», τόνισε χαρακτηριστικά ο τεχνικός των Δραμινών στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε της αναμέτρησης στο Αγρίνιο, για να συμπληρώσει:


«Από τον Παναιτωλικό δεχθήκαμε την περισσότερη πίεση από κάθε άλλη ομάδα, αλλά έχει και πληθώρα επιλογών. Έχει παίκτες που τους ζηλεύουν πολλές ομάδες. Υπήρχε μια τριάδα στο πάγκο που θα τους ήθελαν πολλοί».


Ενόψει της συνέχειας, ο Κατσαβάκης, κατέληξε: «Δεν τρέφω ψευδαισθήσεις, η προσπάθεια είναι δύσκολη, εμείς παλεύουμε τα παιχνίδια μέσα – έξω, σήμερα, όμως, ήταν χειρότερη εμφάνισή μας αμυντικά».