Χάνει το ντέρμπι ο Τόχα

Ο Κάρλος Τόχα είναι η δεύτερη απώλεια που προκύπτει για τον Μανουέλ Μασάδο, ενόψει του ντέρμπι της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Ο Κάρλος Τόχα είναι η δεύτερη απώλεια που προκύπτει για τον Μανουέλ Μασάδο, ενόψει του ντέρμπι της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Ο Κολομβιανός, ναι μεν ξεπέρασε την ίωση από την οποία ταλαιπωρήθηκε την περασμένη εβδομάδα, με συνέπεια να χάσει τον αγώνα με τον Εργοτέλη, τώρα όμως ταλαιπωρείται από τενοντίτιδα! Ως εκ τούτου ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, παρέα με τον Μανώλη Παπαστεριανό και το δίχως άλλο, χάνει και το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Το ίδιο ισχύει και για τον Παπαστεριανό, ο οποίος διανύει την τέταρτη εβδομάδα της αποθεραπείας του, από τις έξι που απαιτούνται για τη ρήξη μηνίσκου, ώστε να συνέλθει πλήρως.

Πέραν των δύο προαναφερθέντων, ο Μανουέλ Μασάδο, είναι στην ευχάριστη θέση να υπολογίζει όλους τους παίκτες του, κάτι ασφαλώς που τον χαροποιεί ιδιαίτερα. Η ομάδα, μετά το ρεπό της Δευτέρας, επανήλθε κανονικά στις προπονήσεις. Πιο χαλαρό πρόγραμμα ακολούθησαν όσοι έπαιξαν με τον Εργοτέλη, σε πιο δυνατούς ρυθμούς οι υπόλοιποι.

Από την προπόνηση αποχώρησε ο Ρικάρντο Φατι χωρίς όμως η κατάσταση του να εμπνέει ιδιαίτερη ανησυχία, καθώς αναμένεται σε μια το πολύ δυο μέρες να ξαναμπεί στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων.

Από την Τετάρτη ο Πορτογάλος τεχνικός θ΄ αρχίσει να σχεδιάζει επί χόρτου τον σχηματισμό και τα πρόσωπα που θα απαρτίσουν την ενδεκάδα στην Τούμπα, στο πρώτο μεγάλο παιχνίδι που θα «γευτεί» ως προπονητής του Αρη. Ως γνωστόν ακολουθούν οι αναμετρήσεις με ΑΕΚ και Ολυμπιακό.           


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.