Κλήση από Σενεγάλη για Φατί

Η κλήση που περίμενε ο Ρικάρντο Φατί, από την εθνική Σενεγάλης ήρθε και αφορά το φιλικό κόντρα στη Ν. Αφρική, που θα διεξαχθεί στις 29 Φεβρουαρίου, στο Γιοχάνεσμπουργκ.

Η κλήση που περίμενε ο Ρικάρντο Φατί, από την εθνική Σενεγάλης ,ήρθε! Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της αφρικανικής χώρας, Σέγκα Καρίμ Ντιούφ, επέλεξε τον μέσο του Αρη για το φιλικό κόντρα στη Ν. Αφρική που θα διεξαχθεί στις 29 Φεβρουαρίου, στο Γιοχάνεσμπουργκ. Είναι η πρώτη φορά που ο Φατί θα φορέσει τη φανέλα της χώρας από την οποία κατάγονται οι γονείς του και την οποία επέλεξε, εδώ και λίγο καιρό και για ποδοσφαιρική του πατρίδα. Παρ΄ ότι γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Γαλλία, έχοντας παίξει στις μικρές εθνικές ομάδες των «τρικολόρ», ο Ρίκι θεώρησε πως μέσω της Σενεγάλης θα είχε καλύτερες προοπτικές και δικαιώθηκε.

Πλέον, περιμένει με ιδιαίτερη ανυπομονησία τη στιγμή αυτή, η οποία θα έρθει αμέσως μετά την αναμέτρηση των κιτρίνων με την ΑΕΚ, στο «Κλ. Βικελίδης». Την ίδια ώρα η προετοιμασία του (μαζί με τους συμπαίκτες του) για το ντέρμπι του Αρη με τον ΠΑΟΚ, κορυφώνεται. Ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζει, δεν φαίνεται ικανό να του στερήσει τη συμμετοχή από το ματς της Τούμπας.      


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.