Λύθηκε κοινή συναινέσει το συμβόλαιο του Ανρί Καμαρά με τον Παναιτωλικό, όπως επίσης και το Μπέντζαμιν Ονουάντσι.

Λύθηκε κοινή συναινέσει το συμβόλαιο του Ανρί Καμαρά με τον Παναιτωλικό, όπως επίσης και το Μπέντζαμιν Ονουάντσι.
Ο υποβιβασμός του Παναιτωλικού σημαίνει και την έναρξη ραγδαίων αλλαγών στο ρόστερ της ομάδας. Τα δεδομένα της Β΄ εθνικής είναι πολύ διαφορετικά και ο σύλλογος του Αγρινίου δεν μπορεί να “σηκώσει” τα μεγάλα συμβόλαια. Ο πρώτος που έλυσε κοινή συναινέσει τη συνεργασία του ήταν συμπτωματικά και ο πολυτιμότερος παίκτης της ομάδας στην εφετινή σεζόν.
Ο Ανρί Καμαρά θα αναζητήσει το καλοκαίρι τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, προερχόμενος από μια εξαιρετική χρονιά με “γεμάτες” 30 συμμετοχές στο πρωτάθλημα, όπου ήταν πρώτος σκόρερ (7 γκολ) του Παναιτωλικού και πρώτος σε λεπτά συμμετοχής (2.585).

«Ευχαριστώ τον πρόεδρο και όλους τους ανθρώπους του Παναιτωλικού για την εξαιρετική συνεργασία. Είναι μια ομάδα με την οποία όσοι συνεργάζονται δεν έχουν κανένα πρόβλημα. Ευχαριστώ τον κόσμο που ήταν κοντά μας όλη τη σεζόν. Παρά την προσπάθεια που κάναμε δεν μπορέσαμε να κρατήσουμε την ομάδα στην κατηγορία. Εύχομαι στον Παναιτωλικό να επιστρέψει σύντομα στη Σούπερ Λίγκα» δήλωσε ο Καμαρά.

Επίσης, έλυσε τη συνεργασία του και ο Μπέντζαμιν Ονουάτσι, μετά από ακριβώς τέσσερις μήνες στο Αγρίνιο. Ο Νιγηριανός δεν πρόλαβε να προσφέρει στην ομάδα όλα όσα μπορούσε. Επαιξε σε εννέα ματς, χωρίς να σκοράρει.