Ο Φώτης Κωστούλας δήλωσε πως είναι ανοιχτός σε προτάσεις προκειμένου να πουλήσει το πακέτο των μετοχών στον Παναιτωλικό.

Ο Φώτης Κωστούλας δήλωσε πως είναι ανοιχτός σε προτάσεις προκειμένου να πουλήσει το πακέτο των μετοχών στον Παναιτωλικό. «Περιμένω κάποια πρόταση. Οποιος ενδιαφέρεται ξέρει πού θα με βρει. Το τίμημα θα είναι μικρότερο από τα 10 εκ ευρώ που έχω ξοδέψει για την ΠΑΕ» δηλωσε στην εφημερίδα «SportDay.

Αναφερόμενος στην προσπάθεια, που έχει ξεκινήσει στην υπόθεση των αδειοδοτήσεων, ο κ. Κωστούλας είπε: «Θα τη συνεχίσουμε. Εχουμε το δίκιο με το μέρος μας. Μακάρι η ομάδα να μείνει και έτσι ο επόμενος που θα έρθει, να τη βρει στη μεγάλη κατηγορία. Δεν αλλάζει η απόφασή μου να κινηθώ για τη δικαίωσή μας».

Και κατέληξε: «Καταλαβαίνω πως η χρονική στιγμή συμπίπτει με αυτή που πρέπει να γίνει ο σχεδιασμός. Παρ’ ότι δεν ξέρουμε σε ποια κατηγορία θα είμαστε. Αν δεν υπάρξει ενδιαφερόμενος, τότε θα κάνουμε μία ομάδα να μπορέσει να σταθεί με αξιώσεις. Εγώ, όμως, δεν θέλω να είμαι εδώ στην αρχή της επόμενης χρονιάς. Γι’ αυτό και ίσως δεν θα μπορώ να περιμένω για μεγάλο χρονικό διάστημα να υπάρξει ενδιαφέρον».