Kαραγκούνης: “Καμιά αιχμή για Νιόπλια”

Ο Γιώργος Καραγκούνης διευκρίνισε ότι δεν ήταν αιχμή για το Νίκο Νιόπλια η δήλωση που έκανε μετά τον αγώνα της Εθνικής με την Αυστρία αναφερόμενος σε «παλαιμάχους».

 «Στοπαιχνίδι με τον Ατρόμητο εγώ δεν έπαιζα από την αρχή. Μάλιστα στο τέλος ο κ. Νιόπλιας εκθείασε την προσφορά μου. Εγώ έχω μάθει ότι οι καλύτερες απαντήσεις δίνονται στο γήπεδο, όχι στα λόγια. Δεν θα μιλούσα για ένα προπονητή έτσι, το θεωρώ πολύ unfair και δεν το έχω κάνει ποτέ στην καριέρα μου» είπε σε συνέντευξη του στον ραδιοσταθμό sentrafm.

Ο Καραγκούνης θεωρεί ότι «η ηλικία του καθενός φαίνεται μέσα στον αγωνιστικό χώρο». Μιλώντας για την εμφάνιση της Εθνικής στο χτεσινό φιλικό (1-2) της Βιέννης, ο αρχηγός τόνισε:  Παρότι και χθες είχαμε κάποια προβλήματα στο πρώτο μέρος,  στο δεύτερο παίξαμε καλό ποδόσφαιρο, βάλαμε γκολ, είχαμε 4-5 σουτ πολύ καλά. Πιστεύω ότι η ομάδα έχει αποκτήσει χαρακτήρα, αυτοπεποίθηση και το δείχνει σε κάθε παιχνίδι της. Το να είμαστε εντέκατοι στον κόσμο, από το καλοκαίρι για έξι παιχνίδια αήττητοι, δεύτεροι στον όμιλό μας, δεν μπορεί, κάτι λέει. Εδώ στην Ελλάδα ασχολούμαστε ποιος θα τσακωθεί στην Super League και όχι με την Εθνική.”.

Για την μέχρι τώρα θητεία του Φερνάντο Σάντος ο Καραγκούνης υποστήριξε ότι «ο νέος προπονητής θέλει να περάσει μια διαφορετική φιλοσοφία, να είμαστε πιο επιθετικοί. Όλοι μας θέλουμε να παίζουμε καλύτερο ποδόσφαιρο, αλλά αν εξαιρέσεις την Ισπανία, ίσως και την  Γερμανία δεν βλέπω και κανένα καταπληκτικό ποδόσφαιρο. Για τον εκάστοτε προπονητή Εθνικής δεν υπάρχουν και πολλές επιλογές. Εγώ είμαι της γνώμης να μην είναι ούτε κλειστό κλαμπ, αλλά ούτε ανοιχτό να μπαίνει οποιοσδήποτε, επειδή μπορεί να έπαιξε ένα παιχνίδι ή δύο καλά, διότι θα χάσει τη συνοχή και των δύο. Ενας συνδυασμός αυτών των δύο χρειάζεται. Να το εκμεταλλευτούν όλοι οι Έλληνες παίκτες για να έρθουν στην Εθνική ομάδα, διότι είναι η μεγαλύτερη τιμή να παίζεις στην Εθνική και ειδικά στην τωρινή».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.