Δεν διαπραγματεύεται ο Ρεμπεγιέρ…

Το θέμα του Κέβιν Μιραλάς βρίσκεται στο προσκήνιο στον Ολυμπιακό και θα συνεχίσει να απασχολεί τους ανθρώπους της ομάδας και για τον επόμενο, τουλάχιστον, μήνα.

Το θέμα του Κέβιν Μιραλάς βρίσκεται στο προσκήνιο στον Ολυμπιακό και θα συνεχίσει να απασχολεί τους ανθρώπους της ομάδας και για τον επόμενο, τουλάχιστον, μήνα. Ο πρόεδρος της Σεντ Ετιέν ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται να μπει σε διαπραγματεύσεις, καθώς το ποσό έχει συμφωνηθεί από το προηγούμενο καλοκαίρι.

Και γιατί να διαπραγματευτεί το ποσό πώλησης του Μιραλάς ο Ρολάντ Ρεμπεγιέρ; Ο Βέλγος βγάζει μάτια με την απόδοση του μέχρι τώρα και όπως φαίνεται, αποτελεί βασικό και αναντικατάστατο μέλος του συνόλου του Ερνέστο Βαλβέρδε. Οι “ερυθρόλευκοι” θέλουν να τον εντάξουν στο δυναμικό τους και ο πρόεδρος της Σεντ Ετιέν γνωρίζει πολύ καλά την επιθυμία της ελληνικής ομάδας για να διατηρήσει τον Μιραλάς στο ρόστερ της.

Αν μπορούσε ο Ρεμπεγιέρ θα ζητούσε και περισσότερα από 2,5 εκατομμύρια ευρώ, ποσό που βρίσκεται στο συμβόλαιο δανεισμού του ποδοσφαιριστή. Το μόνο καλό χαρτί που έχει ο Ολυμπιακός στα χέρια του είναι η επιθυμία του Μιραλάς να παραμείνει στη χώρα μας, ενώ ο Βέλγος δεν θέλει ούτε καν να σκέφτεται πως πρέπει να επιστρέψει στο γαλλικό σύλλογο. 

                                                                                                        …Βασίλης Δούκας


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.