Πάρντο: Σημαντική βοήθεια από Νικοπολίδη

Με τα καλύτερα λόγια αναφέρθηκε στον Αντώνη Νικοπολίδη, ο Ούρκο Πάρντο. Ο Ισπανός τερματοφύλακας του Ολυμπιακού, τόνισε πως ο συμπαίκτη του, τον έχει βοηθήσει σημαντικά τους τελευταίους μήνες, προκειμένου να καθιερωθεί στην ενδεκάδα.

Με τα καλύτερα λόγια αναφέρθηκε στον Αντώνη Νικοπολίδη, ο Ούρκο Πάρντο. Ο Ισπανός τερματοφύλακας του Ολυμπιακού, τόνισε πως ο συμπαίκτη του, τον έχει βοηθήσει σημαντικά τους τελευταίους μήνες, προκειμένου να καθιερωθεί στην ενδεκάδα. Επίσης, ο Πάρντο μίλησε στην βελγική εφημερίδα “HetNieuwsblad” μίλησε για το τι έμαθε από τον βετεράνο τερματοφύλακα των “ερυθρολεύκων”, καθώς επίσης και για το πέρασμά του από τη Μπαρτσελόνα.

Αρχικά, ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού τόνισε για τον Νικοπολίδη: «Ευτυχώς ο Νικοπολίδης αντέδρασε καλά. Οι φίλαθλοι ήταν θετικοί προς εμένα. Φοβήθηκα λίγο στην αρχή, επειδή ο Νικοπολίδης είναι ίνδαλμα στην Ελλάδα. Με βοήθησε να προσαρμοστώ και μου δίνει συμβουλές. Νομίζω ότι έχω καλή απόδοση, αλλά πρέπει να συνεχίσω έτσι».

Όσον αφορά στο πέρασμα από τη Μπαρτσελόνα, ο Πάρντο τόνισε: «Ήταν μεγάλος στόχος μου να αγωνιστώ στην Άντερλεχτ. Ωστόσο, όταν μου δόθηκε η ευκαιρία να πάω στην Μπαρτσελόνα ήξερα ότι ήταν σωστή επιλογή. Έκατσα σε 3 ματς στον πάγκο της Μπαρτσελόνα και ήταν πολύ τιμητικό για εμένα να βρίσκομαι πίσω από το Βαλντές. Ήταν ένα όνειρο για εμένα το γεγονός ότι στις μικρές ομάδες της Μπαρτσελόνα ήμουν συμπαίκτης με τον Ινιέστα και τον Μέσι. Όλοι βοηθούσαν τους μικρούς και πιο πολύ από όλους ο Ροναλντίνιο. Μπορεί να ήταν το μεγαλύτερο όνομα, ήταν, όμως, πολύ προσιτός».

Θωμάς Ναλμπάντης


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.