Νιόπλιας: “Μπορείτε να πάρετε τον τίτλο”

Στις εγκαταστάσεις της Παιανίας βρέθηκε την Πέμπτη ο Νίκος Νιόπλιας, προκειμένου να αποχαιρετήσει τους παίκτες.

Στην τελική ευθεία έχει μπει το θέμα του νέου προπονητή στον Παναθηναϊκό. Οι Κώστας Αντωνίου και Κάρλος Φρέιτας επέστρεψαν στην Αθήνα και ενημέρωσαν τον Νικόλα Πατέρα για τις επαφές που είχαν στο εξωτερικό με τους υποψήφιους τεχνικούς για τον “πράσινο” πάγκο.

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα προβάλλει ως το μεγάλο φαβορί για να διαδεχθεί τον Νίκο Νιόπλια, ωστόσο, αυτός που θα πάρει την τελική απόφαση είναι ο Νικόλας Πατέρας. Την Παρασκευή, εκτός απρόοπτου, θα γίνει γνωστό το όνομα του νέου προπονητή του “τριφυλλιού”, ο οποίος δεν αποκλείεται να βρεθεί στο Ολυμπιακό Στάδιο για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση με τον Ηρακλή (Σάββατο).

Στο μεταξύ, στις εγκαταστάσεις της Παιανίας βρέθηκε την Πέμπτη ο Νίκος Νιόπλιας, προκειμένου να αποχαιρετήσει τους παίκτες. Ο 45χρονος τεχνικός στη σύντομη ομιλία του ανέφερε μεταξύ άλλων: “Πιστεύω σε εσάς και μπορείτε να πάρετε το πρωτάθλημα. Να ξέρετε πως αν αδίκησα κάποιον το έκανα σκεπτόμενος το καλό της ομάδας και χωρίς πρόθεση. Σας ευχαριστώ για τις ωραίες στιγμές που περάσαμε, με αποκορύφωμα την κατάκτηση του περσινού νταμπλ”.

Το παρών έδωσε και ο Μιχάλης Ιορδανίδης, ο οποίος ευχαρίστησε με τη σειρά του τους παίκτες για τη συνεργασία που είχαν και τους ευχήθηκε καλή συνέχεια.

Λόγω άδειας που είχε πάρει από τη διοίκηση για προσωπικό του θέμα, ο Σεμπαστιάν Λέτο δεν πήρε μέρος στο σημερινό πρόγραμμα προπόνησης.

 …Χρήστος Κυρογλάνης


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.