Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα για τον Γκοβού

Να διαλέξει ανάμεσα στη λύση της συνεργασίας του με τον Παναθηναϊκό και στη δικαστική διαμάχη θα κληθεί τις επόμενες ημέρες ο Σίντνεϊ Γκοβού...

Να διαλέξει ανάμεσα στη λύση της συνεργασίας του με τον Παναθηναϊκό και στη δικαστική διαμάχη θα κληθεί τις επόμενες ημέρες ο Σίντνεϊ Γκοβού. Ο Γάλλος μεσοεπιθετικός θα αποτελέσει σύντομα παρελθόν από τους “πράσινους”, μετά και το νέο πειθαρχικό παράπτωμα στο οποίο υπέπεσε. Οι εκπρόσωποι του παίκτη θα βρεθούν τις επόμενες ημέρες στην Αθήνα προκειμένου να έχουν επαφές με τη διοίκηση του “τριφυλλιού”, για να βρεθεί η “χρυσή τομή” και να αποχωρήσει ο παίκτης.

Η διοίκηση των νταμπλούχων Ελλάδος αναμένεται να ξεκαθαρίσει στην πλευρά του ποδοσφαιριστή, πως αν δεν συμφωνήσει να λύσει το συμβόλαιό του, τότε θα καταφύγει στην παγκόσμια ομοσπονδία ποδοσφαίρου, ζητώντας την τιμωρία του παίκτη για αντιεπαγγελματική και προσβλητική για τον σύλλογο συμπεριφορά. Όπως τονίζουν οι ιθύνοντες του “τριφυλλιού” δεν υπάρχουν περιθώρια για νέα ευκαιρία στον Γκοβού, καθώς είχε ενημερωθεί στο πρωτοτελευταίο πειθαρχικό του παράπτωμα, πως σε περίπτωση επανάληψης του φαινομένου, θα αποτελέσει παρελθόν από τον σύλλογο.

….Θωμάς Ναλμπάντης


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.