Θέλει να γυρίσει ο Ντιόγκο

Την επιθυμία του να επιστρέψει στον Ολυμπιακό μετά το τέλος του δανεισμού του στη Φλαμένγκο εξέφρασε ο Λουίς Ντιόγκο.

Την επιθυμία του να επιστρέψει στον Ολυμπιακό μετά το τέλος του δανεισμού του στη Φλαμένγκο εξέφρασε ο Λουίς Ντιόγκο. Ο Βραζιλιάνος επιθετικός τόνισε πως δε γνωρίζει ακόμα το αν θα παραμείνει στο έμψυχο δυναμικό της βραζιλιάνικης ομάδας, ενώ έδειξε να γνωρίζει τις εξελίξεις στο ελληνικό πρωτάθλημα και αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια για τους Φετφατζίδη και Μιραλάς. Ο 23χρονος επιθετικός μίλησε στην εφημερίδα “Γαύρος”.

Αρχικά, ο Ντιόγκο τόνισε: “Δεν έχω μιλήσει με τον προπονητή μου (Βαντερλέι Λουξεμπούργκο) για το μέλλον μου. Δεν ξέρω αν θα παραμείνω στη Βραζιλία ή αν θα γυρίσω στην Ελλάδα”.

Σχετικά με τις εμφανίσεις του στο βραζιλιάνικο πρωτάθλημα και την πορεία της Φλαμένγκο τόνισε: “Έχουμε ένα σημαντικό ματς για την παραμονή, με την Γκουαρανί. Φαίνεται πως θα παίξω βασικός. Πιστεύω ότι θα σκοράρω”.

Στην συνέχεια ο Βραζιλιάνος παίκτης αναφέρθηκε και στον Ολυμπιακό: «Θέλω να γυρίσω πίσω. Μου λείπει ο Ολυμπιακός. Ο Βαλβέρδε είναι ένας πάρα πολύ καλός προπονητής. Παρακολουθώ την ομάδα. Ο Φετφατζίδης είναι πάρα πολύ καλός. Και ο Κέβιν Μιραλάς επίσης».

Τέλος, ο Ντιόγκο μίλησε και για τον άλλοτε συμπαίκτες του στον Ολυμπιακό, Λεονάρντο: «Έκανε την εγχείρηση και από ότι μαθαίνω τώρα πάει καλά».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.