Χωρίς περιθώρια απωλειών

Μόνο τη νίκη θέλει η ΑΕΚ στην αναμέτρηση της ενδέκατης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, με αντίπαλο την Καβάλα στο "Ανθή Καραγιάννη" (19:30).

Μόνο τη νίκη θέλει η ΑΕΚ στην αναμέτρηση της ενδέκατης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, με αντίπαλο την Καβάλα στο “Ανθή Καραγιάννη” (19:30). Η Ένωση ψάχνει τη νίκη, η οποία θα διατηρήσει “ζωντανές” τις ελπίδες για την κατάκτηση του εφετινού τίτλου και παράλληλα θα δώσει ψυχολογία στους παίκτες, ενόψει του ντέρμπι της επόμενης αγωνιστικής με αντίπαλο τον Ολυμπιακό. Ο Μανόλο Χιμένεθ έχει να αντιμετωπίσει για μια ακόμα αγωνιστική αρκετά προβλήματα, καθώς οι απουσίες είναι αρκετές και σε αυτή την αναμέτρηση. Ο Ισπανός τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει στους Τζεμπούρ, Ντιόπ, Μανωλά, Δέλλα, Λυμπερόπουλο και Σκόκο. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα, να παραταχθούν για μια ακόμα φορά οι “κιτρινόμαυροι” με πολλές αλλαγές στο βασικό σχήμα.

Το 4-2-3-1 θα είναι και σε αυτό το ματς η αγωνιστική διάταξη της Ένωσης, με τον Σάχα κάτω απο τα δοκάρια και τους Γιάχιτς και Νασούτι στο κέντρο της άμυνας. Οι Αργυρίου και Λαγός θα καλύψουν τα δυο άκρα της άμυνας, ενώ στη μεσαία γραμμή θα αγωνιστούν οι Μάκος και Καφές ως αμυντικοί μέσοι. Μπροστά τους, οι τρεις μεσοεπιθετικοί θα είναι οι Λεονάρντο, Μπερνς και Έντερ, ενώ μοναδικός επιθετικός θα είναι ο Μπλάνκο.

Η ΑΕΚ θα έχει την συμπαράσταση των οπαδών της, καθώς στις εξέδρες του “Ανθή Καραγιάννη” θα βρεθούν περίπου δυο χιλιάδες οπαδοί της. Η Ένωση δε θέλει σε καμία περίπτωση να επαναληφθεί ότι και πέρυσι στο ίδιο γήπεδο, όταν είχε γνωρίσει την ήττα 2-1 από την Καβάλα, μένοντας ουσιαστικά από νωρίς εκτός διεκδίκησης τίτλου.

Θωμάς Ναλμπάντης


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.