Όπως και πέρυσι

Να φύγει με τους τρεις βαθμούς της νίκης από το "Γ. Καραϊσκάκης" θέλει ο ΠΑΟΚ στην αναμέτρηση της ενδέκατης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, απέναντι στον Ολυμπιακό (19:30).

Να φύγει με τους τρεις βαθμούς της νίκης από το “Γ. Καραϊσκάκης” θέλει ο ΠΑΟΚ στην αναμέτρηση της ενδέκατης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, απέναντι στον Ολυμπιακό (19:30). Ο “Δικέφαλος” του Βορρά θέλει να δώσει συνέχεια στο εντυπωσιακό σερί νικών που έχει στις τελευταίες αγωνιστικές του πρωταθλήματος, ενώ γνωρίζει πως σε περίπτωση κατάκτησης των τριών βαθμών στο συγκεκριμένο ματς, θα μπει για τα καλά στην διεκδίκηση του εφετινού πρωταθλήματος.

Ο Μάκης Χάβος θέλει από τους παίκτες του να συνεχίσουν τις καλές εμφανίσεις και προβληματίζεται για τη θέση του δεξιού μπακ, καθώς δεν έχει αποφασίσει το αν θα χρησιμοποιήσει από την αρχή τον Ανίς Μπουσαΐντι ή αν θα βάλει στη θέση του τον Φρανκ Ζουέλα. Ο Έλληνας τεχνικός δεν πρόκειται να αλλάξει το 4-2-3-1 το οποίο καθιέρωσε τις τελευταίες αγωνιστικές. Ο Κρέσιτς θα καθίσει κάτω από τα δοκάρια, με τους Τσιρίλο και Μαλεζά να αγωνίζονται στο κέντρο της άμυνας. Ο Ζουέλα αναμένεται να αγωνιστεί στα δεξιά και ο Σακελλαρίου στα αριστερά, ενώ οι δυο αμυντικοί μέσοι θα είναι οι Γκαρσία και Βιτόλο. Ο Ίβιτς θα αγωνιστεί μπροστά τους σε επιτελικό ρόλο, με τον Φωτάκη στα δεξιά και τον Βιεϊρίνια στα αριστερά. Στην κορυφή της επίθεσης θα ξεκινήσει ο Σαλπιγγίδης.

Στις εξέδρες του “Γ. Καραϊσκάκης” αναμένεται να βρεθεί και ο Θοδωρής Ζαγοράκης, προκειμένου να παρακολουθήσει από κοντά την προσπάθεια των παικτών της ομάδας του. Ο ΠΑΟΚ προέρχεται από τη νίκη 2-1 επί της ΑΕΚ στην προηγούμενη αγωνιστική του πρωταθλήματος, με τον Χάβο να τονίζει τις τελευταίες ημέρες στους ποδοσφαιριστές του, πως με προσοχή και αυτοπεποίθηση θα καταφέρουν να πάρουν το “τρίποντο” απέναντι στον Ολυμπιακό.

Θωμάς Ναλμπάντης


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.