Για την επιστροφή στις νίκες

Μόνο τη νίκη θέλει ο Άρης απέναντι στην Κέρκυρα στην αναμέτρηση της ενδέκατης αγωνιστικής του πρωταθλήματος στο "Κλεάνθης Βικελίδης".

Μόνο τη νίκη θέλει ο Άρης απέναντι στην Κέρκυρα στην αναμέτρηση της ενδέκατης αγωνιστικής του πρωταθλήματος στο “Κλεάνθης Βικελίδης”. Οι “κίτρινοι” δεν έχουν περιθώρια για νέες βαθμολογικές απώλειες, ενώ ψάχνουν και μια καλή εμφάνιση, η οποία θα επαναφέρει την ηρεμία στις τάξεις της ομάδας. Ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ γνωρίζει πως σε περίπτωση νέου άτυχου αποτελέσματος, τα πράγματα θα γίνουν αρκετά δύσκολα και για αυτόν, αφού δεν είναι λίγοι αυτοί που του καταλογίζουν ευθύνες για την εικόνα της ομάδας, στις τελευταίες αγωνιστικές του πρωταθλήματος.

Ο Αργεντινός τεχνικός θα έχει στη διάθεσή του για την συγκεκριμένη αναμέτρηση τον Σέρχιο Κόκε, ο οποίος αναμένεται να επιστρέψει στο βασικό σχήμα της ομάδας. Ο Ισπανός επιθετικος διαβεβαίωσε τον Κούπερ πως είναι έτοιμος να αγωνιστεί και ο τεχνικός των “κίτρινων” αναμένεται να του εμπιστευτεί μια θέση στο βασικό σχήμα. Αντιθέτως, εκτός πλάνων έμεινε ο Χαβίτο ο οποίος δεν κατάφερε να προπονηθεί τις προηγούμενες ημέρες και έμεινε εκτός αποστολής. Επίσης, εκτός “μάχης” έχει τεθεί και ο Ρονάλντο, με τον Κούπερ να αναγκάζεται πλέον να προχωρήσει σε αλλαγές στο βασικό σχήμα της ομάδας, διατηρώντας παράλληλα το 4-4-2.

Θωμάς Ναλμπάντης


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.