Θέλει αριστερό χαφ ο Κούπερ

Άμεσα ξεκινάει η αναζήτηση ποδοσφαιριστών για την ενίσχυση του ρόστερ του Άρη.

Άμεσα ξεκινάει η αναζήτηση ποδοσφαιριστών για την ενίσχυση του ρόστερ του Άρη. Ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ έχει θέσει ως προτεραιότητα την απόκτηση ενός αριστερού χαφ, ενώ υπό προϋποθέσεις θα γίνει κίνηση για την απόκτηση και ενός επιθετικού περιοχής, ο οποίος θα έχει έφεση στο σκοράρισμα.
 
Ο Αργεντινός τεχνικός είναι απογοητευμένος από τις εφετινές εμφανίσεις του Τόνι Κάλβο και πιστεύει πως η ομάδα του χρειάζεται άμεσα έναν ποδοσφαιριστή, ο οποίος θα μπορέσει να βοηθήσει από την αριστερή πτέρυγα και παράλληλα θα δώσει και τις απαραίτητες ανάσες στον νεαρό Ισπανό, ο οποίος φαίνεται αρκετά κουρασμένος από τα συνεχόμενα ματς σε Ελλάδα και Ευρώπη.
 
Η διοίκηση των “κίτρινων” διαβεβαίωσε τον 55χρονο προπονητή πως θα γίνουν άμεσα οι απαραίτητες κινήσεις για να βρεθούν υποψήφιοι ποδοσφαιριστές για την συγκεκριμένη θέση, αφήνοντας τον τελευταίο λόγο της επιλογής στον Αργεντινό τεχνικό. Μέσα στις επόμενες εβδομάδες αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις στο συγκεκριμένο θέμα, όπως και στην περίπτωση απόκτησης επιθετικού, αφού πέρα από τον Τσέζαρεκ κατά κύριο λόγο και τον Ρουίζ, δεν υπάρχουν αξιόπιστες λύσεις στην επίθεση.
 
Θωμάς Ναλμπάντης


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.