Εκτός “μάχης” και ο Μπλάνκο

Ένα ακόμα πρόβλημα ήρθε να προστεθεί για τον Μανόλο Χιμένεθ ενόψει του ντέρμπι της δωδέκατης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Ένα ακόμα πρόβλημα ήρθε να προστεθεί για τον Μανόλο Χιμένεθ ενόψει του ντέρμπι της δωδέκατης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Ο Ίσμαελ Μπλάνκο έχει υποστεί διάταση αριστερού οπίσθιου μηριαίου και όπως όλα δείχνουν χάνει το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Ο Αργεντινός επιθετικός τραυματίστηκε στην προπόνηση της Τρίτης και το ιατρικό επιτελείο της Ένωσης θα τον υποβάλει σε ιατρικές εξετάσεις την Τετάρτη, προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού του. Ο Ισπανός τεχνικός καλείται να βρει λύσεις για την επιθετική γραμμή των “κιτρινόμαυρων”, καθώς και ο Ράφικ Τζεμπούρ αναμένεται να μείνει εκτός “μάχης” για στην συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Οι Σάχα, Καφές και Πατσατζόγλου ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας, όπως επίσης και ο Τζεμπούρ, ο οποίος πλέον θα κληθεί να ανεβάσει στροφές, προκειμένου να προλάβει το ματς του Σαββάτου. Πιθανότητες συμμετοχής υπάρχουν και για τον Σάχα, οι οποίες όμως είναι ελάχιστες. Οι τραυματισμοί για την ΑΕΚ δεν σταμάτησαν στον Μπλάνκο, καθώς οι Καλαμιώτης και Φροξυλιάς έχουν υποστεί κάκωση αριστερού προσαγωγού στο ματς με την Καβάλα και έχουν τεθεί και αυτοί εκτός “μάχης”. Στα μόνα ευχάριστα για τον Χιμένεθ είναι οι επιστροφές των Μανωλά και Δέλλα. Στη διάθεση του Ισπανού τεχνικού θα τεθεί και ο Πάπα Μπούμπα Ντιόπ, ο οποίος όμως προέρχεται από μεγάλη αγωνιστική απραξία και εκφράζονται φόβοι σχετικά με την ετοιμότητά του, ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Τέλος, ο Σταύρος Αδαμίδης δεν έδωσε το “παρών” στην προπόνηση της ΑΕΚ. Οι φήμες ήθελαν τον πρόεδρο της ομάδας να πηγαίνει στα Σπάτα για να μιλήσει στους παίκτες, για την κακή εμφάνιση στο ματς με την Καβάλα, όμως τελικά αποφασίστηκε αυτό να γίνει από τον Χιμένεθ. Ο Ισπανός τεχνικός ζήτησε καλύτερη εμφάνιση στο ματς με τον Ολυμπιακό και μόνο τη νίκη, προκειμένου να διατηρηθούν “ζωντανές” οι όποιες ελπίδες για κατάκτηση του εφετινού τίτλου.

Θωμάς Ναλμπάντης


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.