Με μια αλλαγή στην Κρήτη ο Ολυμπιακός

Θέση στο βασικό σχήμα του Ολυμπιακού αναμένεται να πάρει ο Ντένις Ρόμενταλ στο δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης με τον Εργοτέλη.

Θέση στο βασικό σχήμα του Ολυμπιακού αναμένεται να πάρει ο Ντένις Ρόμενταλ στο δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης με τον Εργοτέλη. Η πολύ καλή εμφάνιση του Δανού χαφ στο ματς με τον ΠΑΟΚ αναγκάζει τον Ερνέστο Βαλβέρδε να τον υπολογίζει ως βασικό για το ματς της Τετάρτης, αφήνοντας στον πάγκο τον Φουστέρ.
 
Αυτό σημαίνει πως πίσω από τον Μιραλάς θα αγωνιστεί ως επιτελικός μέσος ο Φετφατζίδης. Ο Ισπανός τεχνικός δεν σκοπεύει να αλλάξει το 4-4-1-1 για να χωρέσει παίκτες στο βασικό σχήμα και για αυτό τον λόγο θα χρησιμοποιήσει αυτούς που βρίσκονται σε καλύτερη αγωνιστική κατάσταση. Ο τεχνικός των “ερυθρολεύκων” αναμένεται να εμπιστευτεί και σε αυτή την αναμέτρηση τον Ποτουρίδη, ο οποίος θα αγωνιστεί στο κέντρο της άμυνας του Ολυμπιακού, δίπλα στον Αβραάμ Παπαδόπουλο. Γενικότερα, η ενδεκάδα του Ολυμπιακού δε θα έχει αλλαγές συγκριτικά με αυτή που αγωνίστηκε απέναντι στον ΠΑΟΚ, πλην της αλλαγής του Φουστέρ με τον Ρόμενταλ.
 
Ο Βαλβέρδε μίλησε στους παίκτες του για το ματς με τους Κρητικούς και τους τόνισε: «Τώρα ακολουθεί το παιχνίδι με τον Εργοτέλη. Ένα ημίχρονο που πρέπει να το δούμε πολύ σοβαρά για να πάρουμε τη νίκη».
 
Θωμάς Ναλμπάντης


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.