45 λεπτά μακριά από την κορυφή

Μόνο τη νίκη θέλει ο Ολυμπιακός στο εξ αναβολής 45λεπτο της αναμέτρησης με τον Εργοτέλη για τη δέκατη αγωνιστική του πρωταθλήματος (17:00).

Μόνο τη νίκη θέλει ο Ολυμπιακός στο εξ αναβολής 45λεπτο της αναμέτρησης με τον Εργοτέλη για τη δέκατη αγωνιστική του πρωταθλήματος (17:00). Οι “ερυθρόλευκοι” έχουν τη “χρυσή” ευκαιρία να αποσπαστούν τρεις βαθμούς από τον δεύτερο της βαθμολογίας Παναθηναϊκό, σε περίπτωση νίκη επί των Κρητικών και θα αποκτήσουν τον πρώτο λόγο για την κατάκτηση του εφετινού πρωταθλήματος. Ο Ερνέστο Βαλβέρδε ζήτησε από τους παίκτες του να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους, για να πάρουν τη νίκη.
 
Ο Ισπανός τεχνικός θα διατηρήσει το 4-4-1-1 και αναμένεταει να προχωρήσει σε δυο αλλαγές στο βασικό σχήμα. Συγκεκριμένα, επιστρέφει στην ενδεκάδα ο Τοροσίδης, ενώ ο Πάντελιτς θα ξεκινήσει στην κορυφή της επίθεσης, με τον Μιραλάς να μετατοπίζεται στα δεξιά και τον Φετφατζίδη να μένει στον πάγκο. Στην αποστολή του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκε και ο Κώστας Μήτρογλου. Ο Ολυμπιακός αναμένεται να ξεκινήσει το δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης με τους Πάρντο, Α. Παπαδόπουλο, Πορτουρίδη, Μοντέστο, Χολέμπας, Ουρτάδο, Ντουντού, Μιραλάς, Ριέρα, Φουστέρ και Πάντελιτς.
 
Στις εξέδρες του Παγκρητίου Σταδίου θα δώσει το “παρών” και ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος ταξίδεψε στο Ηράκλειο μαζί με τον Σωκράτη Κομινάκη. Ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού θέλει να σταθεί στο πλευρό των ποδοσφαιριστών της ομάδας του, στην συγκεκριμένη αναμέτρηση, ελπίζοντας στο +3.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.