Ή Νιούκαστλ ή Παναθηναϊκός

Δυνατά στο κόλπο της απόκτησης του Άντερσον φέρεται να έχει μπει ο Παναθηναϊκός, σύμφωνα με δημοσιεύματα του αγγλικού Τύπου.

Δυνατά στο κόλπο της απόκτησης του Άντερσον φέρεται να έχει μπει ο Παναθηναϊκός, σύμφωνα με δημοσιεύματα του αγγλικού Τύπου. Οι “πράσινοι” είναι οι βασικοί διεκδικητές του 22χρονου Βραζιλιάνου μέσου, μαζί με τη Νιούκαστλ, η οποία επίσης ενδιαφέρεται για την απόκτησή του. Ο Άντερσον έχει χάσει τη θέση του στο βασικό σχήμα της Μάντσεστερ Γιουνάιεντ και σύμφωνα με την αγγλική “Metro”, μέσα στις επόμενες ημέρες θα υπάρξουν οριστικές εξελίξεις για το συγκεκριμένο θέμα.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, η παρουσία του Ζεσουάλδο Φερέιρα στον πάγκο του “τριφυλλιού”, ίσως αποδειχτεί καταλυτικός παράγοντας για την μετακίνηση του παίκτη από το Μάντσεστερ στην Αθήνα, αφού ο 64χρονος τεχνικός έχει συνεργαστεί και στην Πόρτο με τον νεαρό ποδοσφαιριστή. Από την πλευρά του “τριφυλλιού” διαψεύδονται τα σενάρια που θέλουν τους ιθύνοντες της ομάδας να συζητούν με τους “κόκκινους διαβόλους” το ενδεχόμενο απόκτηση του 22χρονου ποδοσφαιριστή με τη μορφή δανεισμού και υπογραμμίζουν πως προτεραιότητα είναι η απόκτηση ενός επιθετικού περιοχής.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.