Πρόβλημα και ο Χαβίτο

Τελειωμό δεν έχουν τα προβλήματα για τον Άρη, καθώς ο Φρανθίσκο Χαβίτο δεν κατάφερε να προπονηθεί την Τετάρτη και η συμμετοχή του στο ματς της δωδέκατης αγωνιστικής, με αντίπαλο τον Πανσερραϊκό είναι αμφίβολη.

Τελειωμό δεν έχουν τα προβλήματα για τον Άρη, καθώς ο Φρανθίσκο Χαβίτο δεν κατάφερε να προπονηθεί την Τετάρτη και η συμμετοχή του στο ματς της δωδέκατης αγωνιστικής, με αντίπαλο τον Πανσερραϊκό είναι αμφίβολη. Ο Ισπανός χαφ ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα προπόνησης και προστέθηκε στη λίστα των ποδοσφαιριστών που δεν ακολούθησαν το πρόγραμμα προπόνησης των “κίτρινων”. Σε αυτούς συγκαταλέγονται οι Πρίττας, Γκιάρο, Παπαζαχαρίας, Τσεζνάουσκις και Χουάνμα.

Το ιατρικό επιτελείο των “κίτρινων” τονίζει πως ο παίκτης ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, κυρίως για προληπτικούς λόγους, όμως ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ κάθεται σε “αναμμένα κάρβουνα”, καθώς βλέπει μέρα με τη μέρα, να μειώνονται οι επιλογές του για το βασικό σχήμα. Ο Αργεντινός τεχνικός είδε με ικανοποίηση του Ρουίζ και Κάλβο να προπονούνται να κανονικά και να τίθενται στη διάθεσή του για τον αγώνα των Σερρών. Ο Κούπερ ελπίζει πως έως το Σάββατο, θα καταφέρει και ο Χαβίτο να ξεπεράσει το πρόβλημα που αντιμετωπίζει, καθώς οι επιλογές που υπάρχουν για τα άκρα της μεσαίας γραμμής είναι ελάχιστες. Η προετοιμασία του Άρη θα συνεχιστεί την Πέμπτη με προπόνηση, η οποία θα ξεκινήσει στις 13:00. Ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ θα μιλήσει και στους εκπροσώπους του Τύπου για την αναμέτρηση με τον Πανσερραϊκό.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.