Η επόμενη μέρα έχει… νταμπλ

Το χειροκρότημα του κόσμου στο φινάλε του ματς ήταν το μεγαλύτερο τονωτικό για τους παίκτες του Παναθηναϊκού μετά την ήττα 3-0 από την Μπαρτσελόνα.

Η Μπαρτσελόνα «εκρυψε την μπάλα» και οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, Έλληνες και ξένοι, δεν έκρυβαν τον θαυμασμό τους για το παιχνίδι της Μπαρτσελόνα. “Τον ρυθμό τους αν και δαιμονιώδη μπορούμε να τον ακολουθήσουμε. Όμως η κυκλοφορία της μπάλας, σε… κοιμίζει. Δεν είναι δικαιολογία, αλλά παίξαμε με την κορυφαία ομάδα στον κόσμο”, δήλωσε ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος.

Ο Τζιμπρίλ Σισέ ήταν απαρηγόρητος για το γκολ που έχασε στο 0-0: “Λάθος μου” παραδέχτηκε. “Συμφωνώ πως αν έμπαινε το γκολ θα μπορούσαμε να αλλάξουμε τη ροή του αγώνα. Δυστυχώς έκανα ένα λάθος στην κίνηση, ο αντίπαλος τερματοφύλακας έκανε το σωστό και χάθηκε η ευκαιρία. Αυτές τις φάσεις πρέπει να τις τελειώνω” είπε.

Αν και μόλις τρεις μέρες στην ομάδα ο Ζεσουάλδο Φερέιρα κάτι άλλαξε στον Παναθηναϊκό. Πιστεύω ότι είδαμε έναν Παναθηναϊκό πιο επιθετικό, πιο οργανωμένο που προσπάθησε να δημιουργήσει κινδύνους. Χρειαζόμαστε χρόνο για να καταλάβουμε τις μεθόδους του νέου προπονητή και να καταλάβουμε τι θέλει από μας. Όμως μέσα σε σύντομο διάστημα κατάφερε να περάσει κάποιες ιδέες που επιχειρήσαμε να εφαρμόσουμε. Πιστεύω ότι θα κάνουμε καλή δουλειά μαζί του” δήλωσε ο Σισέ.

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος έδωσε το στίγμα της επόμενης μέρας για τους πρωταθλητές.
“Η πρόκριση ρίθηκε στα εντός έδρας ματς με Ρουμπίν Καζάν και Κοπεγχάγη. Τώρα πάμε για το νταμπλ στην Ελλάδα και νομίζω θα το πετύχουμε”. Μαζί του συμφώνησε ο Λουίς Γκαρσία: «Μπορούμε να χτίσουμε μια πολύ καλή ομάδα. Μπορούμε να διορθώσουμε τις γραμμές μας. Μπορούμε να πάρουμε το νταμπλ και φέτος» είπε ο Ισπανός


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.