“Παγώνουν” οι μετεγγραφικές συζητήσεις

Αναβλήθηκε για μετά τον αγώνα με την Ατλέτικο Μαδρίτης για το Europa League η συζήτηση του Έκτορ Ραούλ Κούπερ με τη διοίκηση του Άρη, για τα μετεγγραφικά ζητήματα της ομάδας.

Αναβλήθηκε για μετά τον αγώνα με την Ατλέτικο Μαδρίτης για το Europa League η συζήτηση του Έκτορ Ραούλ Κούπερ με τη διοίκηση του Άρη, για τα μετεγγραφικά ζητήματα της ομάδας. Ο Αργεντινός τεχνικός επιθυμεί την ενίσχυση του ρόστερ της ομάδας τον Ιανουάριο και είχε με πρώτη επαφή με τους ιθύνοντες των “κίτρινων”, ανανεώνοντας το ραντεβού τους για μετά το τέλος των υποχρεώσεων στο Europa League.
 
Και αυτό γιατί σε περίπτωση που ο Άρης καταφέρει τελικά να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης, τότε θα μπορέσει η διοίκηση από την πλευρά της να διαθέσει περισσότερα χρήματα για την απόκτηση ποδοσφαιριστών, που θα κληθούν να κάνουν τη διαφορά. Ο 55χρονος τεχνικός επιθυμεί την απόκτηση ενός αριστερού χαφ και ενός επιθετικού, καθώς στις δυο συγκεκριμένες θέσεις έχει εντοπίσει τα μεγαλύτερα προβλήματα. Ο Κούπερ δεν είναι ευχαριστημένος από τις εμφανίσεις του Τόνι Κάλβο και παράλληλα βλέπει πως η ομάδα του έχει σαφές επιθετικό πρόβλημα.
 
Η προσοχή όλων στρέφεται αρχικά στο ματς πρωταθλήματος με τον Πανσερραϊκό, όπου η νίκη είναι “μονόδρομος” για τους “κίτρινους”. Ο Κούπερ αντιμετωπίζει αρκετές προβλήματα και θα περιμένει την επιστροφή του Χαβίτο σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων, προκειμένου να τον συμπεριλάβει στα πλάνα του για το ματς της δωδέκατης αγωνιστικής. Τέλος, περίπου 1.750 εισιτήρια έχουν διατεθεί στους φιλάθλους του άρη για το ματς με την Ατλέτικο Μαδρίτης στο “Βιθέντε Καλντερόν”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.