Δεν προλαβαίνουν οι Σάχα και Μπλάνκο

Εξαιρετικά δύσκολο φαίνεται να προλάβουν οι Ίσμαελ Μπλάνκο και Σεμπαστιάν Σάχα να δώσουν το "παρών" στο ντέρμπι της δωδέκατης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, με αντίπαλο τον Ολυμπιακό.

Εξαιρετικά δύσκολο φαίνεται να προλάβουν οι Ίσμαελ Μπλάνκο και Σεμπαστιάν Σάχα να δώσουν το “παρών” στο ντέρμπι της δωδέκατης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, με αντίπαλο τον Ολυμπιακό. Οι δυο Αργεντινοί ποδοσφαιριστές δεν κατάφεραν να επανέλθουν σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων την Πέμπτη και ο Μανόλο Χιμένεθ έχει αρχίσει να καταστρώνει τα πλάνα του χωρίς αυτούς. Οι μυϊκοί τραυματισμοί που ταλαιπωρούν τους δυο παίκτες δεν έχουν ξεπεραστεί και μαζί οι “πονοκέφαλοι” του Μανόλο Χιμένεθ για τις απουσίες. Πέρα από τους δυο Αργεντινούς, εκτός “μάχης” έχουν τεθεί και οι Καφές, Πατσατζόγλου και Τζεμπούρ.

Στην προπόνηση της Πέμπτης πήρε μέρος και ο Σεβντέτ Γκέλα, ο οποίος θα δοκιμαστεί τις επόμενες ημέρες από τον τον Χιμένεθ, καθώς επίσης και ο Κωνσταντίνος Βλάχος από την ομάδα Νέων για να συμπληρωθεί ο απαραίτητος αριθμός παικτών για να γίνει η προπόνηση. Η προετοιμασία της Ένωσης θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή με μια τελευταία προπόνηση στις 10;30 στα Σπάτα και στην συνέχεια, ο Ισπανός τεχνικός θα μιλήσει για το ντέρμπι του Σαββάτου, κόντρα στον Ολυμπιακό.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.