Εξαιρετικά αμφίβολος ο Μέλμπεργκ

Πολύ δύσκολα θα προλάβει το ντέρμπι της δωδέκατης αγωνιστικής του πρωταθλήματος με αντίπαλο την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ ο Όλοφ Μέλμπεργκ.

Πολύ δύσκολα θα προλάβει το ντέρμπι της δωδέκατης αγωνιστικής του πρωταθλήματος με αντίπαλο την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ ο Όλοφ Μέλμπεργκ. Ο διεθνής Σουηδός κεντρικός αμυντικός του Ολυμπιακού δεν κατάφερε να προπονηθεί την Πέμπτη και πλέον έχει ελάχιστες πιθανότητες να συμπεριληφθεί στην αποστολή των “ερυθρολεύκων”. Ο Ερνέστο Βαλβέρδε θα τον περιμένει έως την τελευταία προπόνηση και αν την Παρασκευή δεν καταφέρει να ανεβάσει ρυθμούς, τότε θα αποκλειστεί από την αποστολή. Εκτός πλάνων του Ισπανού τεχνικού βρίσκεται ήδη ο Γκαλίτσιος, ο οποίος αποχώρησε από την προπόνηση και οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για θλάση στην ποδοκνημική. Ο Έλληνας μπακ θα υποβληθεί σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος που αντιμετωπίζει.

Οι “ερυθρόλευκοι” γυμνάστηκαν στις 10:30 και ουσιαστικά ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για τον αγώνα του Σαββάτου. Όσοι αγωνίστηκαν απέναντι στον Εργοτέλη ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας στο γυμναστήριο και στο γήπεδο, ενώ οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά. Ο Τοροσίδης, που ανεβάζει ρυθμούς, ακολούθησε πρόγραμμα που περιλάμβανε θεραπεία και ατομική προπόνηση στο γυμναστήριο και στο γήπεδο (τρέξιμο). Από εκεί και πέρα, ο Μπράβο ακολούθησε μέρος της προπόνησης με την ομάδα και ακολούθως συνέχισε το ατομικό πρόγραμμα του στο γυμναστήριο. Ο Ισπανός θα υποβληθεί σήμερα σε υπερηχογραφικό έλεγχο, προκειμένου να διαπιστωθεί η πορεία της αποκατάστασής του. Οι «ερυθρόλευκοι» θα ολοκληρώσουν την προετοιμασία τους με την προπόνηση που θα γίνει αύριο στις 19:30.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.