Διαψεύδει ο Βιεϊρίνια

Δεν υπάρχει καμία επαφή με τους Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό ξεκαθαρίζει ο Αντελίνο Βιεϊρίνια βάζοντας τέλος στα σενάρια των τελευταίων ημερών.

Δεν υπάρχει καμία επαφή με τους Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό ξεκαθαρίζει ο Αντελίνο Βιεϊρίνια βάζοντας τέλος στα σενάρια των τελευταίων ημερών. Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός του “Δικέφαλου” του Βορρά τόνισε πως επιθυμίας του είναι να παραμείνει στον ΠΑΟΚ, ενώ υπογράμμισε πως δεν ασχολείται με σενάρια.

Χαρακτηριστικά, ο Βιεϊρίνια δήλωσε στην εφημερίδα «Metrosport»: «Δεν ασχολούμαι με σενάρια και τέτοιες σαχλαμάρες… Καταρχάς, γιατί να θέλω να πάω σε Ολυμπιακό ή Παναθηναϊκό; Ο ΠΑΟΚ δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από αυτές τις ομάδες. Είμαστε ανταγωνιστές και εγώ θέλω μόνο ΠΑΟΚ! Αν κάποια στιγμή φύγω, θα φύγω μόνο για κάποιον μεγαλύτερο σύλλογο στο εξωτερικό και όχι σε άλλη ελληνική ομάδα. Στην Ελλάδα για μένα υπάρχει μόνο ο ΠΑΟΚ».

Σχετικά με την πρόσληψη του Φερέιρα από τον Παναθηναϊκό δήλωσε: «Προφανώς και δεν πίστεψε ποτέ σε μένα, όσο ήταν στην Πόρτο και εγώ ανήκα στην ομάδα. Δε μου έδωσε ποτέ ευκαιρίες στα τέσσερα χρόνια που ήταν στην ομάδα. Δεν έχω καθόλου σχέσεις μαζί του».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.