Το πάθημα έγινε μάθημα

Έμαθαν οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού από το πάθημα της προηγούμενης επίσκεψης στο ΟΑΚΑ και εμφανίζονται προετοιμασμένοι για το ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Όπως τόνιζαν οι “ερυθρόλευκοι” στις μεταξύ τους συζητήσεις, θα προσπαθήσουν να καθαρίσουν το ματς απέναντι στην ΑΕΚ για να διατηρηθούν στο ρετιρέ της βαθμολογίας. Ο τρόπος με τον οποίο χάθηκε το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό φαίνεται πως έχει ενοχλήσει τους παίκτες του Ολυμπιακού, οι οποίοι θέλουν να δώσουν απαντήσεις στο σαββατιάτικο ματς με την Ένωση. Ο Ερνέστο Βαβλέρδε ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές του αποφασιστικότητα και “καθαρό” μυαλό έτσι ώστε να έρθει η νίκη, που θα διατηρήσει το +3 και παράλληλα θα δείξει πως ο Ολυμπιακός έβγαλε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, το δύσκολο πρόγραμμα του πρώτου γύρου.

Οι παίκτες του Ολυμπιακού τόνιζαν στις συζητήσεις που έχουν μεταξύ τους:
«Μην την πατήσουμε όπως στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Σ’ εκείνο το ματς είχαμε την ευκαιρία να πάρουμε τη νίκη και δεν προσέξαμε το παιχνίδι. Ν’ αποφύγουμε τα λάθη που είχαμε κάνει σ’ εκείνο το ντέρμπι γιατί, αν καταφέρουμε να πάρουμε τη νίκη απέναντι στην ΑΕΚ, θα έχουμε πετύχει δύο πράγματα. Από τη μία θα έχουμε κερδίσει ένα πολύ δύσκολο εκτός έδρας ματς και από την άλλη θα έχουμε νικήσει σε μια έδρα που ο Παναθηναϊκός έχασε».

Από την πλευρά του, ο Βαλβέρδε υπογράμμισε: «Συγχαρητήρια για τη νίκη και κυρίως για την προσπάθεια που κάνατε. Είχαμε πει πριν από το παιχνίδι πως έπρεπε να ξεκινήσουμε δυνατά και αυτό ακριβώς κάναμε. Ήταν μια σημαντική νίκη, αλλά τώρα πρέπει να σκεφτούμε το επόμενο παιχνίδι, το ντέρμπι με την ΑΕΚ. Το ματς θα είναι δύσκολο και πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί για να πάρουμε τη νίκη. Όλα τα ντέρμπι έχουν ιδιαιτερότητες και θέλω να είμαστε συγκεντρωμένοι από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό του παιχνιδιού».

Ο Ισπανός τεχνικός δεν προτίθεται να προχωρήσει σε ριζικές αλλαγές στην ενδεκάδα των “ερυθρολεύκων” συγκριτικά με το ματς απέναντι στον Εργοτέλη, αλλά ούτε και στο σύστημα. Το 4-4-1-1 θα διατηρηθεί με τον Πάντελιτς να διεκδικεί μια θέση στο βασικό σχήμα. Ο Βάσκος τεχνικός θα έχει στη διάθεσή του τον Ιμπαγάσα, ο οποίος όμως αναμένεται να καθίσει στον πάγκο στην έναρξη της αναμέτρησης.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.