Σκόκο: Ήθελα να μείνω και έμεινα

Οι φίλαθλοι της ΑΕΚ και η συμπεριφορά του Σταύρου Αδαμίδη ήταν οι κύριοι λόγοι για τους οποίους επέλεξε να ανανεώσει την συνεργασία του ο Νάτσο Σκόκο.

Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός δεν έκρυψε τη χαρά του από την επέκταση της συνεργασίας του με τους “κιτρινόμαυρους” έως το 2013 και τόνισε πως ήθελε και αυτός από την πλευρά του να είναι σωστός, προς αυτούς που εκδηλώνουν με κάθε τρόπο την αγάπη τους προς το πρόσωπό του.

Αρχικά, ο Νάτσο Σκόκο τόνισε: «Βεβαίως, ήταν αυτό που ήθελα. Αλλιώς δεν θα είχα υπογράψει. Τόσο η οικογένειά μου, όσο και οι άνθρωποι που είναι δίπλα μου, μου έχουν πει να είμαι σωστός απέναντι σε αυτούς που μου συμπεριφέρονται σωστά. Τόσο ο κόσμος, όσο και ο πρόεδρος της ΑΕΚ, μου έχουν φερθεί σωστά και θέλω να είμαι και εγώ σωστός απέναντί τους. Δεν νομίζω να αλλάξει κάτι στις σκέψεις και τους στόχους μου. Εγώ θα δίνω πάντα το 100% στην ΑΕΚ και θα έχω τους ίδιους στόχους. Ακόμη κι αν δεν είχα ανανεώσει, θα έδινα τα πάντα για την ΑΕΚ».

Σχετικά με τις φήμες που τον ήθελαν να έχει επαφές με τους δυο “αιωνίους” αντιπάλους τόνισε: «Είναι αλήθεια ότι συζητήθηκαν, γράφτηκαν και ειπώθηκαν πράγματα που εγώ δεν είπα ποτέ. Στον κόσμο το μόνο που μπορώ να πω είναι να μας στηρίξει, να είναι δίπλα μας και εμείς θα δώσουμε το 120%. Ο καθένας μπορεί να λέει ό,τι θέλει. Αυτός που παίρνει τις αποφάσεις είμαι εγώ. Αποφάσισα να μείνω γιατί έχω μεγάλη διάθεση να εκπροσωπώ την ΑΕΚ».

Όσον αφορά στους στόχους του από εδώ και πέρα, ο Σκόκο δήλωσε: «Αυτός είναι ο στόχος που έχω. Το να κερδίσουμε το πρωτάθλημα είναι ένας από αυτούς. Για να το πάρουμε, όμως, πρέπει να γίνουν κι άλλα».

Για το ντέρμπι απέναντι στον Ολυμπιακό, ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός τόνισε: «Πάντα ήμουν τυχερός και έβαζα γκολ στον Ολυμπιακό. Δεν έχω μόνο στο μυαλό μου να σκοράρω, αλλά και να κερδίσουμε. Να δώσουμε χαρά στον κόσμο της ΑΕΚ, γιατί την αξίζει. Είμαι 100% έτοιμος και με διάθεση να κερδίσουμε, ώστε να μειώσουμε τη διαφορά από τον Ολυμπιακό»!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.