Θέλει ψηλά το κεφάλι ο Βαλβέρδε

Να ξεχάσουν το ντέρμπι με την ΑΕΚ και να στρέψουν την προσοχή τους στο ματς την Καβάλα, ζήτησε από τους παίκτες του ο Ερνέστο Βαλβέρδε.

Ο Ισπανός τεχνικός τόνισε στους «ερυθρολεύκους» πως θα πρέπουν να μάθουν από τα λάθη τους και πως η νίκη στο ματς της 13ης αγωνιστικής είναι «μονόδρομος».

Ο Βάσκος τεχνικός του Ολυμπιακού τόνισε στους παίκτες του: «Οφείλουμε να μάθουμε από τα λάθη μας και να μην το ξανακάνουμε. Πρέπει να βγαίνουμε πιο δυνατοί έπειτα από τέτοια παιχνίδια και τέτοιες ήττες».

Επίσης, υπογράμμισε για το ματς με την Καβάλα: «Θα δουλέψουμε για τον αγώνα με την Καβάλα, ο οποίος θα είναι δύσκολος. Γνωρίζω τα προβλήματα που είχατε πέρυσι με την Καβάλα και αυτό πρέπει να είναι ένα επιπλέον κίνητρο για να νικήσουμε. Θέλω να μπαίνετε από το πρώτο λεπτό δυνατά και να παίζετε με μυαλό».

Όσον αφορά στα αγωνιστικά, πλάνα των «ερυθρολεύκων», ο Φεφτφατζίδης αναμένεται να πάρει και πάλι θέση βασικού, καθώς ο Βαλβέρδε δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του τραυματία, Ριέρα. Επίσης, ο Τοροσίδης θα επιστρέψει στην ενδεκάδα των «ερυθρολεύκων», ενώ στις σκέψεις της τεχνικής ηγεσίας υπάρχει και το ενδεχόμενο χρησιμοποίησης του Πάντελιτς, στην κορυφή της επίθεσης.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.