Προλαβαίνει ο Σισέ

Στην διάθεση του Ζεσουάλδο Φερέιρα αναμένεται να τεθεί ο Τζιμπρίλ Σισέ την Παρασκευή.

Ο Γάλλος επιθετικός επέστρεψε στις προπονήσεις μετά την απουσία του την Τετάρτη. Αν και φάνηκε πως ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπωρούσε, δεν ακολούθησε το πρόγραμμα των υπόλοιπων ποδοσφαιριστών, αλλά έκανε ατομικό. Επίσης, ο Στέργος Μαρίνος ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που είχε και μπήκε και αυτός σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων.

Οι Σεμπαστιάν Λέτο και Γιώργος Καραγκούνης προπονήθηκαν μόνοι τους, μια ημέρα μετά το επεισόδιο που είχαν στην προπόνηση της Τετάρτης και όλα δείχνουν πως θα μείνουν εκτός αποστολής. Την Παρασκευή, οι δυο παίκτες θα παραδώσουν τις απολογίες τους και την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να τους ανακοινωθεί το ύψος της τιμωρίας, που θα τους επιβάλλει η διοίκηση.

Από εκεί και πέρα, ο Κώστας Κατσουράνης ακολούθησε πρόγραμμα αποφόρτισης και όλα δείχνουν πως θα ξεκουραστεί στην αναμέτρηση της 13ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Ο παίκτης που έκλεψε την παράσταση στην προπόνηση της Πέμπτης, ήταν ο Σίντνεϊ Γκοβού, ο οποίος έδειξε μεγάλο πάθος και θέληση να επιστρέψει στην ενδεκάδα των «πράσινων». Η προπόνηση διήρκησε δυο ώρες και πριν την έναρξή της, το «παρών» στις εγκαταστάσεις της Παιανίας, παιδάκια ΑΜΕΑ τα οποία είδαν από κοντά τους αγαπημένους τους ποδοσφαιριστές, φωτογραφήθηκαν μαζί τους και πήραν αυτόγραφα.

Στα αγωνιστικά, δεν αναμένονται πολλές αλλαγές στην ενδεκάδα των «πράσινων» στο ματς με τον Πανσερραϊκό. Ο Φερέιρα σκέφτεται να χρησιμοποιήσει τον Γκοβού στο βασικό σχήμα του «τριφυλλιού», ενώ δεν μπορεί να υπολογίζει για το συγκεκριμένο ματς τον Λουίς Γκαρσία, ο οποίος είναι τιμωρημένος.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.