Τσεκάρει Ροτέν ο Χιμένεθ

Στον Ζερόμ Ροτέν στρέφεται πλέον η προσοχή της τεχνικής ηγεσίας της ΑΕΚ.

Ο Γάλλος ποδοσφαιριστής θα δώσει το «παρών» στην προπόνηση της Πέμπτης και θα ξεκινήσει την προσπάθειά του για να πείσει τον Μανόλο Χιμένεθ, πως αξίζει μια θέση στο ρόστερ της Ένωσης και πως μπορεί να βοηθήσει τους «κιτρινόμαυρους». Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός έφτασε την Τετάρτη στην Αθήνα και θα έχει την πρώτη του γνωριμία με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ την Πέμπτη στα Σπάτα.

Από εκεί και πέρα, στις σκέψεις της διοίκησης υπάρχει το ενδεχόμενο να δοθεί πριμ για τις τελευταίες καλές εμφανίσεις. Μέχρι στιγμής τίποτα δεν μπορεί να θεωρηθεί δεδομένο και τις επόμενες ημέρες θα αποφασιστεί αν μετά το ματς με τον Ατρόμητο και σε περίπτωση νίκη, ανακοινωθεί στους ποδοσφαιριστές κάποιο πριμ.

Τέλος, μέσα στην επόμενη εβδομάδα αναμένονται εξελίξεις στο θέμα του Ίσμαελ Μπλάνκο. Ο μάνατζερ του Αργεντινού επιθετικού αναμένεται να βρεθεί στην Ελλάδα, προκειμένου να έχει συνάντηση με τους ιθύνοντες της Ένωσης. Πρόθεση και των δυο πλευρών είναι να ανανεωθεί η συνεργασία τους, όμως στην τελευταία επαφή που είχαν πριν λίγους μήνες, είχε διαπιστωθεί διαφορά στο οικονομικό.

Τέλος, το μεσημέρι της Πέμπτης αρχίζει η προετοιμασία της Ένωσης για τον εκτός έδρα αγώνα της 13ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, με αντίπαλο τον Ατρόμητο. Ο Μανόλο Χιμένεθ θέλει μόνο τη νίκη στην αναμέτρηση του Περιστερίου, προκειμένου να μειωθεί η διαφορά από την κορυφή της βαθμολογίας.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.