Εκτός και πάλι ο Μήτρογλου

Χωρίς τον Κώστα Μήτρογλου θα ταξιδέψει στην Καβάλα ο Ολυμπιακός για το ματς της 13ης αγωνιστικής.

Ο διεθνής Έλληνας επιθετικός έμεινε εκτός αποστολής, όπως επίσης και ο Ποτουρίδης. Ο Ερνέστο Βαλβέρδε έχει ξεκαθαρίσει πως δεν υπολογίζει τον νεαρό επιθετικό, ο οποίος έχει ήδη ζητήσει να αποχωρήσει από το λιμάνι τον ερχόμενο Ιανουάριο. Στην αποστολή των “ερυθρολεύκων” συμπεριλήφθηκε κανονικά ο Όλοφ Μέλμπεργκ, ο οποίος είχε μπει τις τελευταίες ημέρες σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων. Ο Σουηδός κεντρικός αμυντικός έχει τεθεί στη διάθεση του Ισπανού τεχνικού, όμως δύσκολα θα βρεθεί στο βασικό σχήμα, λόγω των πολλών προπονήσεων που έχασε τις προηγούμενες ημέρες.

Η προετομασία του Ολυμπιακού ολοκληρώθηκε το Σάββατο με μια τελευταία προπόνηση, μετά το τέλος της οποίας, ο Βάσκος προπονητής ανακοίνωσε την αποστολή για την Καβάλα. Εκτός των Ποτουρίδη και Μήτρογλου, εκτός αποστολής έμειναν οι Ν. Παπαδόπουλος, Γκαλίτσιος, Ριέρα και Ρ. Μπράβο, οι οποίοι θα προπονηθούν την Κυριακή στις 10:30 στις εγκαταστάσεις του Ρέντη. Οι Γκαλίτσιος και Ριέρα ακολούθησαν το Σάββατο πρόγραμμα θεραπείας, ενώ ο Μπράβο έκανε πρόγραμμα αποκατάστασης.

Η αποστολή των “ερυθρολεύκων” αποτελείται από τους: Νικοπολίδη, Πάρντο, Τοροσίδη, Μέλμπεργκ, Α. Παπαδόπουλο, Μοντέστο, Γ. Παπαδόπουλο, Ουρτάδο, Χολέμπας, Ντουντού, Ρόμενταλ, Φετφατζίδη, Ζαϊρί, Πάντελιτς, Μιραλάς, Φουστέρ, Ιμπαγάσα και Νέμεθ.

Ο Ολυμπιακός αναμένεται να παραταχθεί με 4-4-1-1 στο “Ανθή Καραγιάννη”. Ο Πάρντο θα καθίσει κάτω από τα δοκάρια, ενώ οι Α. Παπαδόπουλος και Μοντέστο θα είναι οι δυο κεντρικοί αμυντικοί. Τοροσίδης και Χολέμπας θα καλύψουν τα άκρα της άμυνας, ενώ στη μεσαία γραμμή θα αγωνιστούν οι Ντουντού, Ουρτάδο, Ρόμενταλ και Φετφατζίδης. Ο Ιμπαγάσα θα κινηθεί ως επιτελικός μέσος πίσω από τον Μιραλάς.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.