Περιμένοντας την συμφωνία

Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να κλείσει θετικά το θέμα της αραβικής επένδυσης στον ΠΑΟΚ.

Ο Θοδωρής Ζαγοράκης βρίσκεται σε συνεχείς επαφές με τους ενδιαφερομένους και σύντομα αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις. Στις τάξεις της διοίκησης του “Δικέφαλου” του Βορρά επικρατεί συγκρατημένη αισιοδοξία, όμως μέχρι να υπάρξει κάτι οριστικό, δεν θέλουν να δημιουργήσουν κλίμα εφορίας στις τάξεις των φιλάθλων της ομάδας. Άλλωστε, αν δεν αποφασιστεί οριστικά από την αραβική πλευρά, το ποσό που θα μπει στα ταμεία της ομάδας, δεν μπορεί να κανείς να προδιαγράψει από τώρα τις κινήσεις που θα γίνουν στο υπόλοιπο της σεζόν.

Για αυτό τον λόγο και οι ιθύνοντες του ΠΑΟΚ κινούνται στο μετεγγραφικό παζάρι με βάση τα τωρινά δεδομένα. Ο Παντελής Κωνσταντινίδης, σε συνεργασία με το τμήμα σκάουτινγκ και τους διοικούντες της ομάδας αναζητούν τρεις ποδοσφαιριστές ενόψει Ιανουαρίου. Πρόκειται για έναν επιθετικό, έναν μεσοεπιθετικό και ένα δεξί μπακ. Στις σκέψεις της διοίκησης είναι να υπάρξουν και αρκετές αποχωρήσεις ποδοσφαιριστών, οι οποίοι δεν έχουν καταφέρει να προσφέρουν τα αναμενόμενα στην ομάδα.

Στο θέμα του προπονητή υπάρχει στασιμότητα και αυτό σημαίνει πως ο Μάκης Χάβος παραμένει στο πόστο του, μέχρι νεοτέρας. Ο Έλληνας τεχνικός θα παραδώσει τις εισηγήσεις του στη διοίκηση της ομάδας για την ενίσχυση του ρόστερ και μόνο σε περίπτωση που υπάρξει οριστική συμφωνία με τους Άραβες επενδυτές, θα τεθεί θέμα για την αντικατάστασή του. Η προσοχή όλου του ποδοσφαιρικού τμήματος έχει στραφεί στην αναμέτρηση της 13ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, με αντίπαλο τη Λάρισα. Μοναδικός στόχος στο συγκεκριμένο ματς είναι η επιστροφή στις νίκες, μετά τις ήττες από Ολυμπιακό και Ατρόμητο, στις δυο προηγούμενες αγωνιστικές.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.