Βόμβα από Ριβάλντο

Φωτιές... άναψε στον Ολυμπιακό ο Ριβάλντο, ο οποίος υποστήριξε ότι οι "ερυθρόλευκοι" τη σεζόν 2004-2005 έταξε πριμ στη Λα Κορούνια για να κερδίσει τη Μονακό.

Συγκεκριμένα ο Βραζιλιάνος ιδιοκτήτης, αλλά και… παίκτης της Μότζι Μιρίμ, μιλώντας στην ιστοσελίδα “Lancenet”, αποκάλυψε ότι επικοινώνησε τηλεφωνικά με έναν πρώην συμπαίκτη του στην ισπανική ομάδα και του ανακοίνωσε ότι αν επικρατούσαν της γαλλικής ομάδας και ο Ολυμπιακός έπαιρνε την πρόκριση για την επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ τότε η ομάδα του Πειραιά θα τους έκανε ένα αξιοσέβαστο ποσό ως δώρο. Βέβαια κάτι τέτοιο μπορεί να επιτρέπεται στην Ισπανία, είναι όμως αντίθετο με τη νομοθεσία της UEFA!

“Αφού είχα αγωνιστεί στο παρελθόν και στη Λα Κορούνια, τηλεφώνησα σε έναν ποδοσφαιριστή και του είπα ότι η ομάδα μου (σ. σ. Ολυμπιακός) θα τους πρόσφερε λεφτά αν κέρδιζαν τη Μονακό. Αν αυτό συνέβαινε, αυτομάτως θα προκρινόμασταν”, ανέφερε ο Ριβάλντο αρχικά για να προσθέσει στη συνέχεια: “Τελικά όμως, αυτό δεν συνέβη. Πιστεύω ότι το να δώσεις χρήματα σε μια άλλη ομάδα για να νικήσει, δεν είναι πρόβλημα. Αυτό που δεν γίνεται είναι να δώσεις λεφτά σε κάποιον για να χάσει. Αυτό δεν θα το έκανα ποτέ”!

Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι τελικά η Λα Κορούνια είχε ηττηθεί με 5-0 από τη γαλλική ομάδα στο “Ριαθόρ”, ο Ολυμπιακός με 3-1 στο “Ανφιλντ” από τη Λίβερπουλ και αποκλείστηκε στην ισοβαθμία με τους “ρεντς” στους 10 βαθμούς, καθώς υστερούσε της αγγλικής ομάδας στα μεταξύ τους ματς για ένα γκολ!

Καταλήγοντας ο “Ρίμπο” θυμήθηκε μία άλλη μια παρόμοια ιστορία που είχε αντιμετωπίσει ως παίκτης της Λα Κορούνια. “Ο αρχηγός της ομάδας μας ειδοποίησε πως αν κερδίζαμε την Μπαρτσελόνα, η Ρεάλ θα μας έστελνε λεφτά. Τελικά χάσαμε, αφού ο Ρονάλντο εκείνη την εποχή πετούσε και πέτυχε ένα φανταστικό γκολ”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.