Με πάθος στον κάμπο

Μόνο τη νίκη θέλει ο Βίκτορ Βιτόλο στην αναμέτρηση με τη Λάρισα για τη 13η αγωνιστική.

Ο Ισπανός μέσος τόνισε πως η ομάδα του θα πρέπει να παρουσιαστεί απέναντι στους “βυσσινί” με πάθος και αποφασιστικότητα, προκειμένου να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης. Ο μέσος των “ασπρόμαυρων” συμπλήρωσε πως χρειάζεται προσοχή στην συγκεκριμένη αναμέτρηση, καθώς η Λάρισα θέλει οπωσδήποτε τους βαθμούς της νίκης. Ο Ισπανός μίλησε στην εφημερίδα “Σπορ του Βορρά”.

Αρχικά, ο Βιτόλο τόνισε: «Πρέπει να παίξουμε με πάθος στο ματς με τη Λάρισα. Να μην αφήσουμε σε καμιά περίπτωση να μας επηρεάσει το αποτέλεσμα με την Μπριζ. Εκεί, πήραμε μία ισοπαλία, αλλά η πρόκριση θα κριθεί στο ματς με τη Ντιναμό στο Ζάγκρεμπ, όπου και θα πάμε για να κερδίσουμε. Πάντως, με τη Λάρισα θέλουμε ξεκάθαρα τη νίκη. Θα επιχειρήσουμε ανασύνταξη και αντεπίθεση από το συγκεκριμένο παιχνίδι, για να επιστρέψουμε στις νίκες».

Στην συνέχεια, ο Ισπανός μέσος συμπλήρωσε: «Πρέπει να δείξουμε μεγάλη προσοχή. Η Λάρισα βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, παίζει, όμως, στο νέο γήπεδό της και θέλει να συνδυάσει αυτήν την παρουσία με ένα θετικό αποτέλεσμα. Αυτό, εμείς, δεν πρέπει να το επιτρέψουμε. Οφείλουμε να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες και να κερδίσουμε το παιχνίδι».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.