Μεταγραφές… διαρκείας

Μεταγραφές για το...εγγύς και το... απώτερο μέλλον ετοιμάζουν στον Παναθηναϊκό.

Προπονητής και διοίκηση του Παναθηναϊκο έχουν θέσει κάποιους στόχους για την φετινή χρονιά αλλά και για αυτές που θα ακολουθήσουν. Σύμφωνα με την εφημερίδα “Εξέδρα” ο κοντινός στόχος αφορά στην ενίσχυση της ομάδας με μεταγραφές ώστε να καλυφθούν τα κενά σε όποιες θέσεις υπάρχουν. Ο Φερέιρα θα έχει εκτιμήσει πλήρως το υλικό της ομάδας και θα κάνει της προτάσεις του μέχρι το παιχνίδι Κυπέλλου με τα Τρίκαλα. Βάσει αυτών οι Αντωνίου και Φρέιτας θα επιλέξουν από την λίστα 20 παικτών που έχουν ήδη καταρτίσει. Ο σκοπός είναι να δημιουργηθεί μεταγραφικό μπάτζετ με την πώληση παικτών.
 Όλοι είναι υπό πώληση εκτός από τον Σισέ. Επιδίωξη της διοίκησης είναι ακόμη να μικρύνει το ρόστερ της ομάδας. Ο πρώτος παίκτης που αναμένεται να αποχωρήσει είναι ο Ντάνιελ Φερνάντεζ.Στα πλαίσια αυτά είναι πολύ πιθανό να παραχωρηθεί δανεικός τον Ιανουάριο ο Νταμιέν Πλεσί, όπως γράφει η εφημερίδα Goal. Για το απώτερο μέλλον στόχος είναι η μείωση του μέσου όρου ηλικίας της ομάδας, κάτι που σημαίνει ότι δεν θα ανανεωθούν τα συμβόλαια παικτών που είναι μεγάλοι σε ηλικία και θα αξιοποιηθούν παίκτες της ομάδας νέων.
Στο μεταξύ, δ
υσκολεύει αρκετά η υπόθεση του Τέο Γιάνσεν για τον Παναθηναϊκό. Πληροφορίες από την Ολλανδία θέλουν τον 29χρονο ποδοσφαιριστή να δείχνει προτίμηση στη Βόλφσμπουργκ, η οποία έχει δείξει ενδιαφέρον για την απόκτησή του.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.