Και ο Ντρογκμπά στο “Γ. Καραϊσκάκης”

O Ντιντιέ Ντρογκπά βρεθεί και αυτός αντιμέτωπος με τον Ολυμπιακό

Ο Ιβοριανός θα παίξει στην ίδια ομάδας με τους Ζιντάν, Ρονάλντο στον παγκόσμιο “Αγώνα κατά της Φτώχειας” που θα διεξαχθεί στις 14 Δεκεμβρίου στο γήπεδο “Γεώργιος Καραϊσκάκης” (21:15) Τα έσοδα από τον 8ο ετήσιο αγώνα θα διατεθούν στον  λαό της Αϊτής και του Πακιστάν.

Ο Ντιντιέ Ντρογκμπά, Πρέσβης Καλής Θελήσεως του Προγράμματος του ΟΗΕ  (UNDP) για την Ανάπτυξη,  ανακοίνωσε τη Δευτέρα ότι θα παίξει με τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές Ρονάλντο και Ζιντάν στον 8ο Ετήσιο Αγώνα Κατά της Φτώχειας, στις 14 Δεκεμβρίου.

“Πάντα ήθελα να συμμετάσχω στον ‘Αγώνα Κατά της Φτώχειας”  είπε ο Ντρογκμπά, οποίος ανακηρύχτηκε Πρέσβης Καλής Θελήσεως του Προγράμματος του ΟΗΕ  για την Ανάπτυξη το 2007.

“Αυτή είναι η πρώτη φορά που το πρόγραμμα του Αγγλικού Πρωταθλήματος  μου επιτρέπει να συμμετάσχω στον Αγώνα. Είμαι ενθουσιασμένος που θα βρίσκομαι στο πλευρό του Ρονάλντο και του Ζιντάν, καθώς και πολλών άλλων κορυφαίων ποδοσφαιριστών για να βοηθήσουμε τους λαούς της Αϊτής και του Πακιστάν και  να συνδράμουμε στον παγκόσμιο αγώνα κατά της φτώχειας” 

 Το Πρόγραμμα του ΟΗΕ για την Ανάπτυξη (UNDP) θα λάβει τις μισές εισπράξεις  του “Αγώνα κατά της Φτώχειας”  οι οποίες θα διατεθούν για  την υποστήριξη των 25 εκατομμυρίων κατοίκων που επλήγησαν από το σεισμό στην Αιτή και τις πλημμύρες στο Πακιστάν. 

Τα έσοδα από τον “7ο Αγώνα Κατά της Φτώχειας”,  που έγινε τον Ιανουάριο του 2010 στη Λισαβόνα της Πορτογαλίας,  χρησιμοποιήθηκαν  από το UNDP για την ενίσχυση ενός προγράμματος δημιουργίας θέσεων εργασίας στην Αιτή. 

Από την πλευρά του, ο Ολυμπιακός, θα διαθέσει το μερίδιό του σε κοινωφελή ιδρύματα του! Πειραιά, όπως η “Αργώ”, η Ναυτική Ένωση Γονέων με παιδιά με ειδικές ανάγκες, αλλά και μέσω της εκκλησίας στους φτωχούς και άστεγους της ευρύτερης περιοχής του Πειραιά.

Όπως και στους προηγούμενους αγώνες, οι Πρέσβεις Καλής Θελήσεως θα κινητοποιήσουν τους “φίλους” τους  σε όλη την Ευρώπη για να αντιμετωπίσουν   τα “Αστέρια του Ολυμπιακού” σε μια φιλική αναμέτρηση για την καταπολέμηση της φτώχειας

Ο Ελβετός ρέφερι του Παγκοσμίου Κυπέλλου το 2010, Μάσσιμο Μπουζάκα  θα είναι ο διαιτητής του Αγώνα.

Πληροφορίες για την πώληση εισιτηρίων είναι διαθέσιμες στο www.olympiacos.org


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.