Ιμπαγάσα: Θέλουμε πολύ το πρωτάθλημα

Προσηλομένος στον στόχο του πρωταθλήματος εμφανίζεται ο Αριέλ Ιμπαγάσα.

Ο Αργεντινός μέσος του Ολυμπιακού τόνισε πως η ομάδα του μπορεί να φτάσει στην κατάκτηση του τίτλου, ενώ για τους προσωπικούς του στόχους δήλωσε πως θέλει να βελτιώνεται από παιχνίδι σε παιχνίδι. Επίσης, αναφέρθηκε στο ματς των “ερυθρολεύκων” απέναντι στην Καβάλα, τονίζοντας πως είναι σημαντικοί οι τρεις βαθμοί και η παραμονή στην κορυφή.

Ο Ιμπαγάσα τόνισε για το ματς απέναντι στους “αργοναύτες”: «Δεν παίξαμε πολύ καλά, αλλά πήραμε μια πραγματική σημαντική νίκη. αυτοί οι βαθμοί θα είναι σημαντικοί για τη συνέχεια. Ο Παναθηναϊκός είχε κερδίσει μια μέρα νωρίτερα και βρισκόταν μπροστά. Έπρεπε να τον φτάσουμε. Μην ξεχνάμε άλλωστε πως σε αυτό το γήπεδο έχασαν βαθμούς και ο Παναθηναϊκός και η ΑΕΚ. Μην ξεχνάμε άλλωστε πως η Καβάλα είναι μια πραγματικά καλή ομάδα και το απέδειξε».

Στην συνέχεια συμπλήρωσε για την προσωπική του απόδοση: «Θέλω να γίνομαι καλύτερος. έμεινα έξω αρκετά λόγω τραυματισμού και προσπαθώ να βρω τον ρυθμό μου. Σίγα σίγα θα βελτιώνομαι, αφού πάντα θέλω το καλύτερο».

Τέλος, ο Αργεντινός αναφέρθηκε και στον στόχο του πρωταθλήματος: «Αυτό το πρωτάθλημα το θέλουμε πολύ και θα κάνουμε τα πάντα να το κατακτήσουμε. Πρέπει να βλέπουμε παιχνίδι με παιχνίδι και να μη σκεφτόμαστε το τέλος, έτσι θα το πάρουμε. Χρειάζεται προσοχή και συγκέντρωση σε κάθε ματς. Είμαστε καλύτεροι και πρέπει να το αποδείξουμε με τον τίτλο στο τέλος».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.