Χαρούμενος για τη βοήθεια ο Γεωργάτος

Απόλυτα ικανοποιημένος που θα βοηθήσει και αυτός από την πλευρά του κατά τη φτώχειας, εμφανίστηκε ο Γρηγόρης Γεωργάτος.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού θα πάρει μέρος στον φιλανθρωπικό αγώνα της 14ης Δεκεμβρίου και τόνισε πως όλοι οι φίλαθλοι θα πρέπει να αγκαλιάσουν αυτή την προσπάθεια. Επίσης, δήλωσε πως είναι χαρούμενος που θα αγωνιστεί και πάλι με τους πρώην συμπαίκτες του και συμπλήρωσε πως είναι σε καλή φυσική κατάσταση. Ο Γεωργάτος μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό “Novasport FM”.

Αρχικά, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής τόνισε: «Είναι ένας σημαντικός σκοπός και ήταν τιμή για μας να βοηθήσουμε. Δεν σκέφτηκα καν πριν πω το ‘ναι’ για να αγωνιστώ σε αυτό το παιχνίδι. Προτρέπω τον κόσμο να έρθει στο γήπεδο όχι μόνο για να δει αστέρια του ποδοσφαίρου, αλλά για να βοηθήσει σε έναν ιερό σκοπό. Ακόμη κι αν δεν μπορούν κάποιοι να έρθουν στο γήπεδο, αν έχουν τη δυνατότητα είναι καλό να αγοράσουν εισιτήρια και να τα δώσουν σε φίλους τους».

Επίσης, συμπλήρωσε: «Χαίρομαι γιατί θα δω κάποια παιδιά που δεν τα έχω δει εδώ και καιρό. Ο κόσμος μπορεί να μας θυμάται κάπως και ίσως είναι λίγο άσχημες οι εντυπώσεις που θα αφήσουμε (γέλια). Παρά τα γεράματά μας, θα προσπαθήσουμε να δείξουμε την ποιότητά μας, που την έχει ανάγκη ο κόσμος, για να το ευχαριστηθεί. Όταν έχεις σταματήσει για τέσσερα χρόνια όπως εγώ, είναι φυσικό να μην είσαι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.