Θέλει να μείνει ο Κοντρέρας

Δεν σκοπεύει να αποχωρήσει πρόωρα από την Τούμπα, ο Πάμπλο Κοντρέρας.

Ο διεθνής Χιλιανός αμυντικός του “Δικέφαλου” του Βορρά τόνισε πως θα εξαντλήσει το συμβόλαιό του με τον ΠΑΟΚ, έως το καλοκαίρι του 2012 και στην συνέχεια θα συζητήσει με τη διοίκηση για το μέλλον του στη Θεσσαλονίκη. Ο Κοντρέρας μίλησε και για το κρίσιμο ματς της ομάδας του απέναντι στη Ντιναμό Ζάγκρεμπ για το Europa League. Ο έμπειρος αμυντικός μίλησε στην εφημερίδα “Μετροσπόρ”.

Αρχικά, ο Κοντρέρας δήλωσε: «Θέλω να εξαντλήσω όλο το συμβόλαιό μου. Έδωσα τα χέρια με το Ζήση Βρύζα, με τον Πρόεδρο, με την ομάδα, όταν ήρθα. Πέρυσι είχα τη χαρά να επεκταθεί το συμβόλαιο μέχρι το 2012 και σκοπός μου είναι να το εξαντλήσω στο έπακρο. Πάντα είχα και θα έχω τη δυνατότητα να γυρίσω στην Κόλο Κόλο».

Στην συνέχεια, ο αμυντικός του ΠΑΟΚ υπογράμμισε: «Θέλω να μείνω στον ΠΑΟΚ μέχρι το 2012 και για όσο έξτρα χρόνο μου δώσουν. Ακόμη και αν μου ανανεώσουν το συμβόλαιο για έξι μήνες, θα μείνω εδώ. Και εγώ και η οικογένεια μου είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από την ομάδα και τη Θεσσαλονίκη. Μετά βλέπουμε. Όταν τελειώσει το συμβόλαιο θα δούμε τι θα κάνουμε, πάντα με ηρεμία».

Όσον αφορά στα ματς με Ηρακλή και Ντιναμό Ζάγκρεμπ τόνισε: «Είναι αναπόφευκτο να σκεφτόμαστε και τα δύο. Είμαστε, ωστόσο, επαγγελματίες μόνο το Σάββατο και τον Ηρακλή. Εχουμε πολλές μέρες να σκεφτούμε την Ντιναμό. Είναι πολύ σημαντικό το ματς στο Ζάγκρεμπ. Θα έλεγα ότι είναι το πιο κρίσιμο παιχνίδι του 2010. Θέλουμε πάρα πολύ να περάσουμε στον επόμενο γύρο του Europa League».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.