Προπονήθηκαν Λουσέν και Τζιμπούρ

Σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων επέστρεψε την Τετάρτη ο Ράφικ Τζιμπούρ και προλαβαίνει το ματς με τη Ζενίτ.

Ο Αλγερινός επιθετικός κατάφερε να βγάλει το μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης και ο Μανόλο Χιμένεθ μπορεί πλέον να τον υπολογίζει για την κρίσιμη αναμέτρηση της τελευταίας αγωνιστικής των ομίλων του Europa League. Ο Τζιμπούρ δεν είναι ακόμα έτοιμος για να συμπεριληφθεί στην αποστολή της Ένωσης για τον αγώνα με τη Λάρισα, ενώ και ο Ανδαλουσιανός τεχνικός δε θέλει να τον χρησιμοποιήσει για να μην ρισκάρει πιθανή υποτροπή τραυματισμού.

Από εκεί και πέρα, ο τεχνικός της Ένωσης είχε στραμμένη την προσοχή του και στον Πίτερ Λουσέν, ο οποίος προπονήθηκε για πρώτη φορά με την ΑΕΚ. Ο Γάλλος μέσος θα προσπαθήσει να πείσει τον Ισπανό τεχνικό για την αγωνιστική του αξία και να κερδίσει ένα συμβόλαιο συνεργασίας έως το τέλος της σεζόν. Ο 31χρονος παίκτης άφησε καλές εντυπώσεις. Μπορεί να βρίσκεται πίσω σε σχέση με τους υπόλοιπους, ωστόσο όχι είχε αρχικά εκτιμηθεί. Ο Λουσέν θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια ίσως υπογράψει συμβόλαιο με την ομάδα.

Στα αγωνιστικά, οι Σάχα και Λεονάρντο δεν ακολούθησαν το κανονικό πρόγραμμα της ομάδας. Ο Αργεντινός τερματοφύλακας έκανε πρόγραμμα αποκατάστασης, ενώ ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός έκανε αποθεραπεία.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.