Δύσκολα ο Ιβιτς, έτοιμος ο Ελ Ζαρ

Δύσκολα θα μπορέσει να ενισχύσει τον ΠΑΟΚ στην αναμέτρηση του Σαββάτου με τον Ηρακλή ο Βλάνταν Ιβιτς.

 Ο Σέρβος άσος δεν κατάφερε να πάρει μέρος στην προπόνηση της Πέμπτης, καθώς συνεχίζει να αισθάνεται ενοχλήσεις στο γόνατο του. Γι αυτό το λόγο ακολούθησε πρόγραμμα θεραπείας στο γυμναστήριο.

Αντίθετα, ο Ελ Ζαρ γυμνάστηκε κανονικά με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του και τέθηκε στη διάθεση του Μάκη Χάβου για το παιχνίδι με το “Γηραιό”. Ο Μαροκινός ταλαιπωρήθηκε τις προηγούμενες ημέρες με αιμάτωμα στο μετατάρσιο, ωστόσο αυτό υποχώρησε και πλέον είναι έτοιμος να ενισχύσει την ομάδα του. Τέλος, ατομικό πρόγραμμα σε έντονους ρυθμούς ακολούθησαν οι Μουσλίμοβιτς, Ζουέλα, Μαλεζάς και Βιτόλο.

Οσον αφορά τον τελευταίο, όλα δείχνουν πως θα αποφύγει την αρθροσκόπηση, ωστόσο τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν την Παρασκευή. Το πιο πιθανό είναι ο Ισπανός μέσος να συνεχίσει θεαραπευτική αγωγή. Αν τα πράγματα δεν πάνε καλά πάντως και τελικά υποβληθεί σε αρθροσκόπηση στο γόνατο θα επιστρέψει στην ενεργό δράση στις αρχές του 2011.

Πριν την προπόνηση που έγινε στην Τούμπα, πραγματοποιήθηκε ευχέλαιο, ενώ προς το τέλος ο Μάκης Χάβος χώρισε τους παίκτες του σε δύο ομάδες και ακολούθησε οικογενειακό δίτερμα.

Το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ θεωρείται τελικός για το “δικέφαλο”, καθώς θα κρίνει και τη φετινή ευρωπαϊκή πορεία της ομάδας. Αν δηλαδή το τρένο θα σταματήσει στο Ζάγκρεμπ ή θα υπάρξει και συνέχεια από τη νέα χρονιά.

Οι κροάτες οπαδοί ετοιμάζουν κολασμένη ατμόσφαιρα για να βοηθήσουν τους παίκτες της ομάδας τους να πάρουν το εισιτήριο για την επόμενη φάση του Europa League. Στον ΠΑΟΚ θέλουν να προλάβουν δυσάρεστες εκπλήξεις, γι αυτό και έστειλαν έγγραφο στην UEFA ζητώντας πρόσθετα μέτρα ασφαλείας για την αποστολή και για τους φιλάθλους που θα βρεθούν στο “Μάξιμιρ” την επόμενη Τετάρτη, παίρνοντας διαβεβαιώσεις πως όλα θα κυλήσουν ομαλά…

…Κωστής Μπότσαρης


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.