Αρχίζουν τα έργα το 2011

Εντός του 2011 θα ξεκινήσουν τα έργα της κατασκευής του νέου γηπέδου στη Νέα Φιλεδέλφεια, όπως τόνισε ο Σταύρος Αδαμίδης. Κάκωση ο Δέλλας.

Ο πρόεδρος της ΑΕΚ τόνισε πως η Πολιτεία είναι σύμμαχος στην προσπάθεια των «κιτρινόμαυρων» για την κατασκευή του νέου γηπέδου, ενώ τόνισε πως η συνάντηση με τον κ. Σηφουνάκη ήταν σε πολύ καλό κλίμα. Ο Αδαμίδης συνοδευόταν από τους Στέλιο Αγιοστρατήτη, αρχιτέκτονα του έργου.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε το πρωί της Πέμπτης και έγινε σε καλό κλίμα, με τον πρόεδρος της ΑΕΚ να ενημερώνει τον αναπληρωτή Υπουργό για τα σχέδια της Ένωσης. Αμέσως μετά το τέλος της συνάντησης, ο Σταύρος Αδαμίδης μίλησε για το αποτέλεσμα της επαφής που είχε και εμφανίστηκε αισιόδοξος για την πορεία του έργου, τονίζοντας πως μέσα στο 2011 θα ξεκινήσουν τα έργα.

Αρχικά, ο Αδαμίδης τόνισε: «Τελείωσε ο πρώτος κύκλος επαφών με τους αρμόδιους φορείς. Τώρα θα περάσουμε στο δεύτερο στάδιο και θα μελετήσουμε τις νομοθετικές ρυθμίσεις που απαιτούνται. Η Πολιτεία είναι πολύ θετική. Σε μια περίοδο ύφεσης, που διανύει η Ελλάδα χρειάζεται τέτοιου είδους αναπτυξιακά έργα».

Και συμπλήρωσε: «Για αυτό θεωρούμε ότι σήμερα βρήκαμε έναν ακόμα σύμμαχο στην προσπάθειά μας για τα γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια. Στόχος μας είναι να ξεκινήσουν τα έργα μέσα στο 2011».

Αμφίβολος ο Δέλλας

Εξαιρετικά αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Τραϊανού Δέλλα στο ματς με τη Λάρισα στο ΟΑΚΑ. Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός υπέστη κάκωση στο αριστερό γόνατο στην προπόνηση της Πέμπτης και την Παρασκευή θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος που αντιμετωπίζει. Ο Μανόλο Χιμένεθ θα περιμένει τα αποτελέσματα των ιατρικών εξετάσεων στις οποίες θα υποβληθεί ο παίκτης, προκειμένου να δει αν μπορεί να τον υπολογίζει για το ματς με τη Ζενίτ για το Europa League.

Ο Σεμπαστιάν Σάχα ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα προπόνησης και την Πέμπτη και δύσκολα θα δώσει το «παρών» στο ματς της 14ης αγωνιστικής, απέναντι στη Λάρισα. Ο Ράφικ Τζιμπούρ ακολούθησε το μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης, ενώ οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές γυμνάστηκαν κανονικά. Στην πρωινή προπόνηση της Πέμπτης πήραν μέρος και οι Με την ομάδα προπονήθηκαν οι υπό δοκιμή, Πίτερ Λουσέν και Ντίνο Ντρπιτς. Η προπόνηση της Παρασκευής είναι προγραμματισμένη για τις 10.30.

* Η ΠΑΕ ΑΕΚ, συνεχίζοντας το πρόγραμμα της κοινωνικής δράσης της και η μη κυβερνητική ανθρωπιστική οργάνωση «Γιατροί του κόσμου», ανακοινώνουν την έναρξη της μεταξύ των δύο πλευρών συνεργασίας, σε συνέντευξη Τύπου που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 21 Δεκεμβρίου και ώρα 13.30 στις αθλητικές εγκαταστάσεις της ομάδας στα Σπάτα. Η παρουσίαση θα γίνει από τον Πρόεδρο της ΠΑΕ ΑΕΚ κ. Σταύρο Αδαμίδη και τον Πρόεδρο των Γιατρών του Κόσμου κ. Νικήτα Κανάκη. Στην εκδήλωση θα παρευρεθούν ο προπονητής της ομάδας κ. Μανόλο Χιμένεθ και αντιπροσωπεία ποδοσφαιριστών.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.