Πανέτοιμος ο Μπράβο

Στη διάθεση του Ερνέστο Βαλβέρδε για το ματς με τον Ατρόμητο τέθηκε ο Ραούλ Μπράβο.

Ο Ισπανός αμυντικός προπονήθηκε και την Πέμπτη χωρίς να αντιμετωπίσει ενοχλήσεις και πλέον είναι έτοιμος να αγωνιστεί στο ματς της 14ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, με αντίπαλο την ομάδα του Περιστερίου. Ο Βαλβέρδε δε φέρεται διατεθειμένος να χρησιμοποιήσει στο βασικό σχήμα των «ερυθρολεύκων» τον Ισπανό αμυντικό, αφού δε θέλει να ρισκάρει κάποια υποτροπή. Επίσης, ο Μπράβο προέρχεται από μεγάλο χρονικό διάστημα απουσία και το τεχνικό επιτελείο του Ολυμπιακού φέρεται να στρέφεται στην περίπτωση του Χολέμπας.

Από εκεί και πέρα, η προετοιμασίας των «ερυθρολεύκων» συνεχίστηκε κανονικά με τον Γιώργο Γκαλίτσιο να ανεβάσει ρυθμούς και να δείχνει πως ξεπερνάει τα προβλήματα που αντιμετώπιζε τον τελευταίο καιρό. Ο Έλληνας μπακ αναμένεται να επιστρέψει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του Ολυμπιακού τον Ιανουάριο, αφού δύσκολα θα είναι έτοιμος για τα επόμενα ματς.

Ο Βαλβέρδε δεν υπολογίζει για το ματς απέναντι στον Ατρόμητο τον Ριέρα, ο οποίος είναι τραυματίας και θα μείνει εκτός αποστολής. Επίσης, εκτός θα μείνει και ο Αβραάμ Παπαδόπουλος, ο οποίος είναι τιμωρημένος. Ο Βάσκος τεχνικός δεν αναμένεται να αλλάξει το 4-4-1-1 το οποίο χρησιμοποιεί από την αρχή της σεζόν.

Την Παρασκευή θα πάρουν μέρος στην προπόνηση και οι Τζόρτζεβιτς, Ανατολάκης, Αλεξανδρής, Αμανατίδης, Γεωργάτος, Κοβάσεβιτς, Νινιάδης και Γιαννακόπουλος, στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους, για τον 8ο  «Αγώνα Κατά της Φτώχειας» που θα γίνει την Τρίτη 14 Δεκεμβρίου στο στάδιο «Γ. Καραϊσκάκης».

Το μεσημέρι της Τετάρτης συγκεντρώθηκαν στο κλειστό γυμναστήριο της Καλλιθέας Βουλευτές απ’ όλα τα κόμματα για έναν άτυπο αγώνα μπάσκετ. Όλοι οι Βουλευτές, μεταξύ των οποίων και οι κ. Γιάννης Ιωαννίδης, Θανάσης Πλεύρης, Λεωνίδας Γεωργιάδης και Στάθης Κουτμερίδης, φόρεσαν μπλουζάκια για τον φιλανθρωπικό αγώνα μεταξύ των “Φίλων Ζιντάν και Ρονάλντο” με τα “Αστέρια του Ολυμπιακού” που θα διεξαχθεί την Τρίτη 14 Δεκεμβρίου στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» και με αυτό τον τρόπο έδειξαν ότι ενισχύουν την συγκεκριμένη προσπάθεια, ενώ αναφέρθηκαν και στα μηνύματα που “περνάει” το φιλικό παιχνίδι κατά της φτώχιας.

Γ. Ιωαννίδης (Βουλευτής Νέας Δημοκρατίας): «Είναι δύσκολες μέρες και ειδικά το νότιο μέρος της Ευρώπης κλυδωνίζεται. Οι Ρονάλντο και Ζιντάν αυτό που έκαναν για να γίνουν πρέσβεις καλής θέλησης είναι πολύ μεγάλη υπόθεση, γιατί πρόκειται για δυο πολύ μεγάλους ποδοσφαιριστές και αποδεικνύουν πως ο αθλητισμός φτιάχνει ψυχέ! ς. Είναι τιμητικό που για το συγκεκριμένο παιχνίδι επιλέχθηκε μια ελληνική ομάδα. Ο Ολυμπιακός είναι από τις μεγαλύτερες ομάδες στην Ελλάδα και στην Ευρώπη και το γεγονός ότι τα τελευταία 14 χρόνια έχει κατακτήσει 12 πρωταθλήματα είναι κάτι που το έλαβαν υπόψη».

Θανάσης Πλεύρης (Βουλευτής ΛΑΟΣ): «Είναι πολύ σημαντική πρωτοβουλία της ΠΑΕ Ολυμπιακός, αλλά και των φίλων Ζιντάν-Ρονάλντο, διότι ουσιαστική βοήθεια στις αναπτυσσόμενες χώρες δεν έρχεται στέλνοντας μετανάστες, αλλά βοηθώντας τον κόσμο που βρίσκεται εκεί να επιβιώσει, να έχει υποδομές και να παραμείνει στις πατρίδες του. Θεωρώ λοιπόν ότι αυτή η πρωτοβουλία που ξεκινάει από τον αθλητισμό και κορυφώνεται με μια σειρά από δράσεις, πρέπει να ενισχυθεί και έτσι θα αντιμετωπιστεί το πρόβλημα της φτώχιας. Ένας αγώνας μπορεί να μην φτάνει, ωστόσο ευαισθητοποιεί τον κόσμο και ευαισθητοποιεί και τις πλούσιες χώρες για να βοηθήσουν τις φτωχές ώστε να μην έχουμε αυτές τις ανισότητες που υπάρχουν. Αυτός ο αγών! ας δείχνει την καλή δουλειά που γίνεται στην ΠΑΕ Ολυμπιακός κα! ι σε επίπεδο επιτυχιών, αλλά και επικοινωνίας. Είναι η κορυφαία ομάδα της Ελλάδας και έπρεπε να προταθεί, γιατί έχει και τον περισσότερο κόσμο».

Λεωνίδας Γεωργιάδης (Βουλευτής ΛΑΟΣ) «Είναι θαυμάσιες τέτοιες πρωτοβουλίες οι οποίες όχι μόνο βοηθούν ουσιαστικά, αλλά δίνουν μια ψυχολογική υποστήριξη και βοηθούν τους ανθρώπους να εστιάσουν στα πραγματικά προβλήματα. Δεν είναι εύκολο αυτό που κάνουν, γιατί πολλοί ποδοσφαιριστές που συμμετέχουν σε αυτό το φιλικό έχουν ήδη επιβαρυμένο πρόγραμμα με τους συλλόγους τους και προσθέτουν ακόμα ένα. Όμως, όπως και να το κάνουμε, αξίζει τον κόπο αυτοί που έχουν το κάτι παραπάνω να το δώσουν με έναν τέτοιο τρόπο, ώστε να το καταλάβει όλος ο κόσμος».

Στάθης Κουτμερίδης (Βουλευτής ΠΑΣΟΚ) «Μια τέτοια προσπάθεια να συγκινήσουμε την κοινωνία, ώστε να βοηθήσουμε όσο μπορούμε τις ευαίσθητες κοινωνικά ομάδες είναι πάρα πολύ θετική. Βέβαια κανείς δεν πιστεύει πως μόνο από έναν αγώνα μπορεί να καταπολεμηθεί ! η φτώχια, αλλά στόχος αυτής της προσπάθειας είναι να ευαισθητοποιηθούμε όλοι».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.