Κούπερ: Υπολογίζω τον Ναφτί

Κανονικά υπολογίζει τον Μεντί Ναφτί ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ.

Τέλος στη φημολογία που αναπτύχθηκε τις τελευταίες ημέρες γύρω από το όνομα του Μεχντί Ναφτί (ότι θα ακολουθούσε το δρόμο που χάραξε ο Κάλβο), έβαλε το μεσημέρι ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ. Ο τεχνικός του Άρη ξεκαθάρισε πως: «Ο Ναφτί είναι μέλος της ομάδας, προπονείται κανονικά μαζί μας και δεν πρόκειται να ασχοληθώ με καμιά φημολογία». Αντιθέτως έθεσε και επισήμως εκτός ομάδας τον Φαμπιάνο Λίμα: «Ο Φαμπιάνο θα προπονείται μόνος του, υπήρχαν κάποιες δικλείδες στο συμβόλαιό του, είναι πια ξένο σώμα για μας».

Αναφορικά με το επικείμενο εκτός έδρας ματς του Άρη στο Βόλο, κόντρα στον Ολυμπιακό, ο κ. Κούπερ, υπογράμμισε: «Πρέπει να ψάξουμε μια εκτός έδρας νίκη η οποία θα μας βάλει σε τροχιά πρωταθλητισμού. Σίγουρα οι πολλοί τραυματισμοί έχουν επηρεάσει την ομάδα μας, επομένως  πρέπει να κάνουμε τη δική μας υπερπροσπάθεια για να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες. Πρέπει να έχουμε νικηφόρα νοοτροπία. Αυτή τη στιγμή δεν είμαστε στη καλύτερη δυνατή κατάσταση λόγω των τραυματισμών οι οποίοι δεν είναι απλό πράγμα για έναν ποδοσφαιριστή. Δεν σημαίνει ότι όταν γυρίζει κάποιος και μπαίνει σε κανονικούς ρυθμούς, είναι έτοιμος 100%. Επομένως δεν πρέπει να ρισκάρουμε.»

Για τον Ολυμπιακό Βόλου, τόνισε: «Είναι επιθετική ομάδα και παρά το ότι δεν θα έχει τον Μόνχε, τη θεωρώ πολύ επικίνδυνη. Είναι η ομάδα που τρέχει περισσότερο από κάθε άλλη στο ελληνικό πρωτάθλημα. Εμείς θα πάμε με τη δική μας τακτική, αξιολογώντας όλες τις παραμέτρους».

Τέλος, ο προπονητής των «κίτρινων» αναφέρθηκε και στις επικείμενες εκκαθαρίσεις ενόψει της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου: «Οι εκκαθαρίσεις θα ξεκινήσουν την τελευταία εβδομάδα του Δεκεμβρίου. Τότε θα δούμε ποιοι θα έρθουν και ποιοι θα φύγουν. Μέχρι τότε προχωράμε ως έχουμε, ως το τέλος των υποχρεώσεών μας».

Στο μεταξύ με μία πρωϊνή προπόνηση συνεχίστηκε η προετοιμασία του Άρη, ενόψει της σαββατιάτικης αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό Βόλου. Σε κανονικούς ρυθμούς γυμνάστηκαν οι Κόκε, Χαβίτο, Κουλουχέρης, Σηφάκης, Ναφτί και Τσεσνάουσκις. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Γκιάρο, Οριόλ, Χουάνμα, Πορτίγια οι οποίοι είναι οι σίγουροι απόντες από τη μάχη του Πανθεσσαλικού, όπως και ο τιμωρημένος Μίσελ (θα εκτίσει τη δεύτερη και τελευταία αγωνιστική της ποινής του, όπως αποφάσισε χθες η επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ).

Αύριο το πρόγραμμα περιλαμβάνει ένα τελευταίο χαλάρωμα και εν συνεχεία ο Κούπερ θα ανακοινώσει την αποστολή η οποία θα αναχωρήσει για την πρωτεύουσα της Μαγνησίας.

Παναγιώτης Στεφάνου


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.