Ερυθρόλευκο deal για Μιραλάς

Ολοκληρώνονται οι επαφές απόκτησης των δικαιωμάτων του Κέβιν Μιραλάς, με τον Ολυμπιακό να βρίσκεται κοντά στην απόκτησή του.

Οι “ερυθρόλευκοι” αναμένεται να έρθουν σύντομα σε συμφωνία με τη διοίκηση της Σεντ Ετιέν, καταβάλλοντας λιγότερα χρήματα από αυτά που προέβλεπε η αρχική συμφωνία του καλοκαιριού. Η διοίκηση των Πειραιωτών αναμένεται να βγάλει από τα ταμεία της ένα ποσό της τάξεως του 1,8 εκατομμυρίων ευρώ για την απόκτηση του Βέλγου επιθετικού, ενώ στη νέα συμφωνία δε θα υπάρχει η ρήτρα των 4,2 εκατομμυρίων ευρώ, που προβλέπεται από το υπάρχον συμβόλαιο του παίκτη με τη γαλλική ομάδα.

Ο μάνατζερ του Μιραλάς, Κριστόφ Ενροτό αναμένεται να βρεθεί στην Αθήνα μετά το φιλικό κατά της φτώχειας, την 14η Δεκεμβρίου, προκειμένου να ξεκινήσει τις επαφές με τη διοίκηση του Ολυμπιακού. Η διοίκηση θέλει πρώτα να τελειώσει το θέμα του Μιραλάς και μετά να στρέψει την προσοχή της σε άλλες περιπτώσεις παικτών, που θα απασχολήσουν τον Ολυμπιακό τον Ιανουάριο. Οι Σακό και Ν’ Ντο δε φαίνεται να απασχολούν τη δεδομένη χρονική στιγμή τους “ερυθρόλευκους”, οι οποίοι έχουν θέσει ως προτεραιότητα την παραμονή του Μιραλάς.

Στα αγωνιστικά, ο Ερνέστο Βαλβέρδε έχει στρέψει την προσοχή του στο ματς με τον Ατρόμητο, όπου η νίκη είναι “μονόδρομος”. Οι “ερυθρόλευκοι” θέλουν να παραμείνουν στην κορυφή της βαθμολογίας και θα περιμένουν τυχόν “στραβοπάτημα” του “αιωνίου” αντιπάλου στην Τρίπολη, προκειμένου να μείνουν μόνοι πρώτοι. Ο Ισπανός τεχνικός δοκίμασε τις προηγούμενες ημέρες τον Πάντελιτς στην κορυφή της επίθεσης και τον Μιραλάς σε ρόλο… Φουστέρ. Οι Ρόμενταλ και Φετφατζίδης ήταν οι δυο παίκτες, οι οποίοι κινήθηκαν στις πτέρυγες.

Τέλος, την ευκαιρία να προπονηθούν δίπλα σε παλιές δόξες της ομάδας θα έχουν οι “ερυθρόλευκοι” . Στην προπόνηση της Παρασκευής θα δώσουν το “παρών” στις εγκαταστάσεις του Ρέντη οι  Τζόρτζεβιτς, Ανατολάκης, Αλεξανδρής, Αμανατίδης, Γεωργάτος, Κοβάσεβιτς, Νινιάδης και Γιαννακόπουλος.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.