Κοιτάζει Λεονάρντο ο Άρης

Στο μετεγγραφικό στόχαστρο του Άρη φέρεται να βρίσκεται ο Λεονάρντο. Δίνουν και τον Κάλβο οι "κίτρινοι".

Οι “κίτρινοι” επιθυμούν να εντάξουν στο έμψυχο δυναμικό τους, τον Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό της Ένωσης, αφού θεωρούν πως μπορεί να δώσει λύσεις στις πτέρυγες. Σύμφωνα με δημοσιεύματα του Τύπου, η διοίκηση του Άρη έχει κάνει ήδη μια πρώτη κρούση, ενώ θα ξεκινήσει τις επόμενες ημέρες διερευνητικές επαφές με τη διοίκηση της Ένωσης, προκειμένου να βρεθεί η “χρυσή τομή” και να ολοκληρωθεί η μετακίνηση από το ΟΑΚΑ στο “Κλεάνθης Βικελίδης”.

Ο Άρης σκοπεύει να προσφέρει ως έμψυχο αντάλλαγμα τον Τόνι Κάλβο, ο οποίος δεν υπολογίζεται από τον Έκτορ Ραούλ Κούπερ για το υπόλοιπο της σεζόν. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα της εφημερίδα “Ώρα για Σπορ”, ο Χιμένεθ είναι θετικός στο ενδεχόμενο παραχώρηση του Λεονάρντο, όμως θέλει πρώτα να συγκεντρώσει ορισμένες πληροφορίες για τον Κάβλο, πριν δώσει την συγκατάθεσή του για την ανταλλαγή των δυο παικτών. Χρήματα δε θα δοθούν για τη μετακίνηση των δυο ποδοσφαιριστών, ενώ και στην πλευρά της διοίκησης της ΑΕΚ επικρατεί η άποψη πως η συγκεκριμένη πρόταση είναι συμφέρουσα.

Από την πλευρά του, ο Κούπερ γνωρίζει πως ο Λεονάρντο μπορεί να αγωνιστεί τόσο στις πτέρυγες της μεσαίας γραμμής, όσο και σαν δεύτερος επιθετικός. Ο Αργεντινός τεχνικός είχε εισηγηθεί στη διοίκηση των “κίτρινων” την απόκτηση ενός αριστερού χαφ και ενός ακόμα επιθετικού, ενόψει της χειμερινής μετεγγραφικής περιόδου.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.