Επίσκεψη στο ίδρυμα “Ελπίδα”

Στο δημαρχείο Ωραιοκάστρου έδωσαν το παρών την Κυριακή το μεσημέρι ποδοσφαιριστές και διοικούντες την ΠΑΕ Άρης.

Οι “κίτρινοι” συμμετείχαν στο φιλανθρωπικό παζάρι που διοργάνωσε η μονάδα αυτιστικών ατόμων με την επωνυμία «Ελπίδα». Ο Γρηγόρης Παπαζαχαρίας, ο Χουάνμα και ο Ντεϊβίντας Τσεσνάουσκις έγιναν αντικείμενο λατρείας από πολλά μικρά παιδιά στα οποία μοίρασαν δώρα και αρκετά αυτόγραφα! Ήταν η πρώτη εκδήλωση που πραγματοποίησε η ποδοσφαιρική ομάδα του Άρη ενόψει των εορτών, καθώς θα ακολουθήσουν κι άλλες, όπως συνηθίζεται άλλωστε κάθε χρόνο τέτοια εποχή.
 
Σε αγωνιστικό επίπεδο μετά τη χθεσινή ισοπαλία στο Βόλο, το συγκρότημα του Εκτορ Ραούλ Κούπερ συγκεντρώνεται πλέον αποκλειστικά στη μεγάλη ευρωπαϊκή αναμέτρηση που ακολουθεί με τη Ρόζενμποργκ στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Σχεδόν όλοι οι παίκτες του Άρη, παραδέχθηκαν μετά το τέλος του αγώνα στο Πανθεσσαλικό, πως το ματς της Πέμπτης είναι το στοίχημα της φετινής χρονιάς το οποίο θα πρέπει να κερδηθεί με κάθε τρόπο!

Ήδη η ομάδα από αύριο μπαίνει και επισήμως σε ρυθμούς Ρόζενμποργκ με τον Κούπερ να καταστρώνει τα πλάνα του και τον κόσμο να ετοιμάζεται να κατακλύσει το γήπεδο σε κάθε του γωνιά. Είναι χαρακτηριστικό πως τα εισιτήρια που απέμειναν είναι ελάχιστα και όσα ακόμη υπάρχουν αναμένεται να εξαντληθούν μέσα  σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Το πιο πιθανό είναι η ΠΑΕ να ανακοινώσει ένα ακόμη sold out,μετά από εκείνο που σημειώθηκε στην αναμέτρηση με την Ατλέτικο Μαδρίτης, πράγμα απολύτως φυσιολογικό αν αναλογιστεί κανείς τη σημασία αυτού του αγώνα για τον Άρη. Μια πιθανή πρόκριση, πέρα από το πρεστίζ της συμμετοχής στους «32» του Europa League, θα αποφέρει και επιπλέον έσοδα στην ομάδα σε εποχή οικονομικής κρίσης η οποία δυστυχώς επηρεάζει και το ποδόσφαιρο.

Τραυματίες παραμένουν οι Γκιάρο, Χουάνμα, Παπαζαχαρίας, Τσεσνάουσκις, Οριόλ με τους δύο τελευταίους  πάντως να έχουν πιθανότητες συμμετοχής, καθώς έχουν σχεδόν αποθεραπευθεί. Σε σχέση με το παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου, επιστρέφει ο Μίσελ, ενώ εκτός θα παραμείνει ξανά ο Ναφτί, αυτή την φορά γιατί βρίσκεται εκτός των 21 που δηλώθηκαν στην ΟΥΕΦΑ για τα ευρωπαϊκά ματς. 

Παναγιώτης  Στεφάνου  


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.