Ασπρόμαυρα σενάρια για Μπλάνκο

Στη μετεγγραφική λίστα του ΠΑΟΚ φέρεται να έχει μπει ο Ίσμαελ Μπλάνκο.

Την περίπτωση του Ίσμαελ Μπλάνκο φέρεται να εξετάζει ο ΠΑΟΚ. Σύμφωνα με δημοσιεύματα του Τύπου και συγκεκριμένα της εφημερίδας “Real News”, η διοίκηση του “Δικέφαλου” του Βορρά ήρθε σε επαφή με τον εκπρόσωπο του παίκτη, τον οποίο ρώτησε για τις οικονομικές απαιτήσεις του πελάτη του. Επίσης, ο ΠΑΟΚ συζήτησε με τον Χουάν Μπέριος το ενδεχόμενο συνεργασίας των δυο πλευρών μετά το τέλος της εφετινής αγωνιστικής περιόδου.

Ο Αργεντινός επιθετικός έχει εκφράσει την επιθυμία να παραμείνει στην ΑΕΚ, όμως αν δεν συμβεί κάτι τέτοιο, δε θα ήταν αρνητικός στο ενδεχόμενο μετεγγραφής σε άλλη ελληνική ομάδα. Η τελευταία πρόταση της Ένωσης προς τον Μπλάνκο φτάνει τις 500 χιλιάδες ευρώ για κάθε χρόνο συμβολαίου και ο παίκτης επιθυμεί ένα ποσό της τάξεως του ενός εκατομμυρίου για να επεκτείνει την συνεργασία του. Ο “Δικέφαλος” του Βορρά ευελπιστεί πως σε περίπτωση διαφωνίας του παίκτη με την Ένωση, θα μπορούσε να τον εντάξει στο έμψυχο δυναμικό του, με λιγότερα χρήματα, από αυτά που ζητάει τώρα.

Από εκεί και πέρα, ικανοποίηση επικρατεί στις τάξεις του “Δικέφαλου” του Βορρά για τη νίκη στο ντέρμπι με τον Ηρακλή. Πλέον, η προσοχή όλων στρέφεται στην κρίσιμη αναμέτρηση του Europa League με αντίπαλο τη Ντιναμό στο Ζάγκρεμπ. Ο Μάκης Χάβος θα ξεκινήσει να καταστρώνει τα σχέδιά του για το συγκεκριμένο ματς από την Κυριακή, με τους “ασπρόμαυρους” να βολεύονται ακόμα και με ισοπαλία στο συγκεκριμένο ματς.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.