Πρώτος και.. ενισχυμένος

Και τώρα που αποσπάστηκε στην κορυφή ήρθε η ώρα για να τεθούν «επί τάπητος» τα μεταγραφικά στον Ολυμπιακό.

Η συνάντηση ανάμεσα στον Βαγγέλη Μαρινάκη και τον Ερνέστο Βαλβέρδε, που θα δρομολογήσει τις εξελίξεις στο θέμα αυτό  αναμένεται να γίνει σήμερα. Σε αυτή ο Ισπανός τεχνικός θα κάνει τις εισηγήσεις του στον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ σχετικά με τους παίκτες που θέλει αλλά κι εκείνους που δεν θέλει στην ομάδα
Στη «μαύρη λίστα» του Βαλβέρδε είναι γραμμένοι ο Κώστας Μήτρογλου και ο Γιώργος Γκαλίτσιος για τους οποίους ο Ισπανός θα ζητήσει να δοθούν δανεικοί. Αντίθετα μετά την καλή εμφάνιση του Ζαϊρί στον αγώνα με τον Ατρόμητο, ο Βαλβέρδε άλλαξε γνώμη για τον Μαροκινό τον οποίο υπολογίζει πλέον στα πλάνα του, ιδιαίτερα τώρα που λείπει ο Ριέρα.
Πρόθεση του Βαλβέρδε είναι να ενισχυθεί ο Ολυμπιακός με την απόκτηση  ενός παίκτη, ίσως και με δυο. Ο «εκλεκτός» θα αγωνίζεται στην θέση του επιτελικού μέσου αλλά θα μπορεί να δίνει λύσεις και στις πτέρυγες. Για την . ώρα βασικοί υποψήφιοι είναι ο Σουηδός Κάλστρομ και ο Κροάτης Ράκιτιτς.
Εάν φύγει ο Γκαλίτσιος ίσως γίνει προσπάθεια για την απόκτηση του Μανιάτη. Προς αυτή την κατεύθυνση μπορεί να βοηθήσει η μετακίνηση του Μήτρογλου στη Νέα Σμύρνη. Τον ομογενή φορ θέλει σαν τρελός ο Πανιώνιος, ο οποίος αναζητεί επειγόντως λύση στο πρόβλημα του σκοραρίσματος.
Μέσα στην εβδομάδα θα κριθεί η ετοιμότητα του Φουστέρ ο οποίος έχει υποστεί θλαστικό τραύμα στο άνω χείλος από την αγκωνιά του Ολιβέιρα. Το ίδιο ισχύει για τον Ρόμενταλ ο οποίος αποχώρησε τραυματίας από τον αγώνα με τον Ατρόμητο. Μικροενοχλήσεις έχουν οι Ντουντού, Μιραλάς, χωρίς ωστόσο να υπάρχει ανησυχία για την κατάστασή τους.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.